REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Jocelyn Wildenstein ir Lloydas Kleinas (nuotr. Vida Press)

Viena liūdniausiai pagarsėjusių skyrybų asmenybė Jocelyn Wildenstein (71 m.), dar žinoma kaip Moteris katė, šeštadienį pasirodė Niujorke, kuriame su būsimų vyru aptarė artėjančias vestuves.

26

Viena liūdniausiai pagarsėjusių skyrybų asmenybė Jocelyn Wildenstein (71 m.), dar žinoma kaip Moteris katė, šeštadienį pasirodė Niujorke, kuriame su būsimų vyru aptarė artėjančias vestuves.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip paaiškėjo praeitą savaitę, išskirtiniais veido bruožais pagarsėjusi itin ryški persona susižadėjo su mados dizaineriu Lloydu Kleinu (50 m.), teigė „DailyMail“.

REKLAMA

Mieste būsimieji vyras ir žmona pastebėti dėvintys tarpusavyje derančius juodos spalvos drabužius, kuriais pasipuošė „Baccarat Hotel“ viešbutyje, vykstant judviejų fotosesijai ir vestuvių planų aptarimui.

Net 14 metų trukęs poros romanas baigėsi pernai metų gruodį, kai tarp Jocelyn ir mados dizainerio įvyko didelis ginčas. Tačiau, kaip teigė patys įsimylėjėliai, liūdnai pagarsėjusi ir žiniasklaidoje įspūdingomis antraštėmis skaitytojų dėmesį traukusi kova leido porai suprasti, kad vienas be kito juodu gyventi negali.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį vykusio poros interviu metu, būsimi sutuoktiniai meiliai glaudėsi vienas prie kito, o Jocelyn visiems demonstravo savo 32 karatų deimanto sužadėtuvių žiedą.

Vos tik Lloydui buvo panaikinti visi su kivirču susiję kaltinimai, jis pradėjo regzti romantiškų sužadėtuvių planą, o kaip amžinos meilės įrodymą, jis išsirinko milijonus kainuojantį prabangų žiedą.

Kaip teigė interviu metu, vyras pats sukūrė žiedo formą, parinko spalvas ir atspalvius bei patį deimantą, kurį būsimai žmonai įteikė praeitą mėnesį vykusios ištaigingos vakarienės Majamyje metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo romantiška, dramatiška ir nuostabi akimirka. Parodžiau Jocelyn žiedą ir ji ištarė „taip“, - sakė Lloydas.

Nors išskirtinių drabužių kūrėjas nesiruošia atskleisti tikslios už prabangų žiedą sumokėtos sumos, šį visų dėmesį traukiantį papuošalą pati Jocelyn yra užsidėjusi tik keliomis jai svarbiomis progomis. Vos tik moteris jį nuima nuo piršto, du ginkluoti apsaugos darbuotojai nugabeną jį į saugią vietą.

Suplanuotos fotosesijos metu, Jocelyn įsiamžino su šiuo prabangą simbolizuojančiu brangakmeniu, bet išskirtinę jo vertę sumažino.

REKLAMA

„Jo kaina nėra svarbi. Turiu daug papuošalų, o šis man ypatingas, nes jį padovanojo mane mylintis žmogus“, - sakė ji.

Pora savo santykių nuopuolius ir pakilimus prilygino visuomenės dėmesį prikausčiusiam Elizabeth Taylor ir Richardo Burtono romanui ir 1969-aisiais Richardo mylimajai padovanotam 68 karatų deimantiniam žiedui, kurio vertė 890 tūkst. eurų.

„Richardas Elizabeth padovanojo prabangų papuošalą. Jocelyn turėtų gauti tą patį“, - juokėsi Lloydas. „Ji aikštinga, magiška ir turi pasiūlyti tai, ko niekas kitas pasaulyje nesugeba. Jos kerinčios akys ir ji turi vieną gražiausių kūnų pasaulyje, kokį tik esu matęs, o būnant dizaineriu, tikrai mačiau ne vieną gražios figūros savininkę.“

REKLAMA

Poros pažintis ir Lloydo atkaklumas

1999-aisiais Jocelyn tapo vienų žymiausių pasaulyje skyrybų dalyve, kuri, po daug susitarimų, iš buvusio vyro ir meno kūrinių pardavėjo Aleco Wildensteino gavo 2,1 mlrd. eurų. Po to beveik 4 metus moteris praleido viena, bet lemtinga diena tapo Niujorke vykstantis mados pasirodymas, kurio metu Jocelyn, paprašyta draugės, ant podiumo demonstravo drabužius.

„Sėdėjau podiumo gale ir stebėjau, kaip link manęs, dėvėdama kailinius, artėja Jocelyn. Žinoma, kad žinojau, kuo garsi buvo ši moteris, tačiau ją pamatęs likau priblokštas. Ji atrodė kaip skulptūra“, - prisiminė Lloydas. „Paryžiuje, mieste, kuriame užaugau, kavinėse ant staliukų staltiesių uždėdavo plono popieriaus ant kurio, laukdamas užsisakyto maisto, dažnai piešdavau moters veidą. Būtent tada supratau, kad tas veidas buvo be galo panašus į Jocelyn. Supratau, kad ji yra man skirtoji mano gyvenimo žvaigždė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors Lloydas visaip bandė pakviesti tuo metu du vaikus auginusią moterį į pasimatymą, Jocelyn ne iškart sutiko susitikti ir santykių kurti neskubėjo.

„Man patiko po skyrybų mane aplankiusi laimė, spontaniškumas. Mėgavausi laisve“, - sakė Jocelyn, šiuo metu besidžiaugianti augančiais anūkais. „Susitikę buvome 4-5 kartus, bet, norint kažką pajusti, man reikėjo daugiau laiko. Niekada nežinai, ar esi pasiruošęs kurti naujus santykius.“

Kai juodu po kelių mėnesių netikėtai susitiko Majamyje, pakvietęs vakarienės į prabangų restoraną „Delano South Beach“ viešbutyje, Lloydas manė, kad pagaliau užkariavo Jocelyn širdį.

REKLAMA

„Apsistoję prabangiame viršutiniame pastato aukšte esančiame bute, į jį pakviečiau ir Jocelyn, tačiau ji atsisakė“, - teigė vyras. „Tai tik dar labiau paskatino mane siekti jos širdies.“

Galiausiai lemiamu žingsniu tapo ne koks romantiškas gestas ar aistringas bučinys, bet 2004-ųjų vasarį įvykęs eismo įvykis, kurio metu sunkiai nukentėjo pats Lloydas.

Vyriškis automobiliu važiavo į Paryžiaus oro uostą, iš kurio turėjo skristi į Niujorką, tačiau, dėl vis dar neaiškių priežasčių, įvyko avarija. Sugriuvo visi dizainerio planai. Niujorko mados savaitėje jis turėjo pristatyti septintąją savo kolekciją, o kitą vakarą su Jocelyn atšvęsti jo gimimo dieną. Vietoj to, jis net 2 dienas praleido komoje ir atlikta itin sudėtinga veido atstatymo operacija.

REKLAMA

„Tikėjausi jį pamatyti, tačiau jis tą vakarą neatvyko. Kitą rytą iš jo nesulaukiau jokių žinių. Vėliau man paskambino jo motina ir pranešė, kad jis guli intensyvios priežiūros skyriuje. Norėjau jį pamatyti, bet jo gyvybei grėsė pavojus. Labai nerimavau ir tik tada supratau, kiek daug jis mane reiškė“, - pasakojo Jocelyn.

Lloydas pasveiko, o juodu tapo pora, laiką leidžianti tai vyriškio namuose Los Andžele, tai moters apartamentuose Manhatane esančiame „Trump World Tower“ pastate.

Ginčas, areštinė, draudimai ir sustiprėjusi meilė

Veiklos nuolat turinti Jocelyn tikino, jog visuomet stengėsi vengti viešumos ir dalinti interviu, tačiau jos ekstravagantiškas gyvenimo būdas ir 4,2 milijonų vertės plastinės operacijos reiškė, kad apie ją rašydavo įvairūs naujienų portalai ir laikraščiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lloydas ir toliau kūrė drabužius pasaulinio garso įžymybėms, tarp kurių ir Joan Collins, Tyra Banks, Eva Longoria, Nicki Minaj ir atlikėja „P!nk“.

Deja, bet 2013-aisiais vyras buvo priverstas pristabdyti savo karjerą. Jam buvo diagnozuotas limfomos vėžys. Gydytojai iš paciento pažasties pašalino apelsino dydžio auglį ir, prieš atslūgstant ligai, jis turėjo iškęsti kelis mėnesius trukusią chemoterapiją.

„Jis neteko plaukų, išnyko antakiai, tačiau akyse esanti šviesa niekur nedingo. Jis vis dar buvo toks pat gražus, kaip anksčiau, o nuogas atrodė puikiai“, - sakė Jocelyn.

REKLAMA

Tačiau jų santykių išbandymai tuo nesibaigė. Pernai metų gruodžio mėnesį, vieną vėlyvą ir audringą žiemos naktį, Jocelyn buvo suimta ir uždaryta į arštinę už Lloydo veido ir krūtinės sužalojimą nagais. Įvykusį kivirčą vyras bandė nuslopinti uždarydamas moterį spintoje, tačiau būtent Jocelyn iškvietė policijos pareigūnus, taip į visą šią painią kelias versijas turinčią istoriją įtraukdama ir žiniasklaidą.

Šoko ištiktas Lloydas pats buvo suimtas ir, po kelių dienų moteriai sugrįžus į namus susirinkti savo daiktų, apkaltintas ją užsipuolus.

REKLAMA

Porai buvo uždrausta artintis vienam prie kito per 900 m, bendrauti telefonu, elektroniniu paštu ar trumposiomis žinutėmis, tačiau, pasak Jocelyn, jie slapta palaikė ryšį. Porai patvirtinus, kad juodu vis dar vienas kitą stipriai myli, kaltinimai abiems pusės buvo panaikinti.

„Susipykome. Tai galėjo sugriauti mūsų santykius, bet įvyko atvirkščiai. Mums buvo uždrausta tiesiogiai bendrauti vienas su kitu, tačiau, per draugus, jis man ne kartą siuntė mielas žinutes. Manau, kad policijos pareigūnai iš šio įvykio išpūtė per didelį burbulą“, - sakė Jocelyn.

REKLAMA
REKLAMA

Prabangus meilę įrodantis simbolis

Kalbant apie Lloydą, vyriškiui visą tai laide suprasti, kas jam pasaulyje rūpi labiausiai – Jocelyn.

Kilęs iš deimantus apdirbančios šeimos, iš belgų papuošalų kūrėjų „Anvers“ užsisakęs didžiulį kriaušės formos deimantą, jis, norėdamas padaryti jį dar ypatingesniu, jį inkrustavo į auksinį gyvatės odos imitacijos žiedą.

Taip, net po 14 metų trukusios draugystės, sutvirtintos įvairiais išbandymais, jis, liepos 15 dieną, prabangios vakarienės, mininčios 20-ąsias Gianni Versace mirties metines, metu, paprašė Jocelyn rankos ir širdies. Vakarienė vyko garsios mados ikonos buvusioje viloje „Villa Casa Casuarina“.

„Iš pradžių sėdėjome lauke, tačiau pradėjus lyti, buvome perkleti į privatų Versace valgomąjį. Aplinka buvo tobula“, - prisiminė Lloydas.

Apie tolimesnius vestuvių planus pora papasakos po to, kai sausį vyksiančioje Niujorko mados savaitėje bus pristatyta nauja Lloydo drabužių kolekcija. Manoma, kad svečių sąrašuose mirgės tokių asmenų kaip Lloydo sūnaus Mathiaso (30 m.) ir kitų garsių mados pasaulio ikonų pavardės. Pakvietimo į vestuves taip pat laukia ir Jocelyn sūnus Alecas ir dukra Diane su vaikais Noah‘u ir Leonu.

REKLAMA

Po 2015-aisiais metais pasirodžiusių kaltinimų, jog moters buvusio vyro šeima nusprendė kasmet nebemokėti jai kelių milijonų eurų išmokos, Jocelyn nebendrauja su nei vienu iš savo vaikų.

„Tikiuosi, jie atvyks. Myliu juos abu. Diane ir puiki moteris ir mama, o Alecas labai panašus į Jocelyn. Būtų smagu pamatyti jų susitikimą“, - teigė Lloydas.

Šiuo metu vyrauja klausimas, ar Jocelyn atsisakys ją garsia padariusios pavardės ir taps ponia Klein bei atsikratys antraščių pamėgto posakio „Wildensteino nuotaka“?

„Kas žino“, - sakė ji. „Neprogramuoju savo gyvenimo ir plaukiu pasroviui. Niekada nekalbu apie praeitį ir ne nerimauju dėl ateities. Mėgaujuosi dabartimi, nes niekada nežinau, kas manęs laukia pasukus už kampo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų