REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Milita Daikerytė (nuotr. Instagram)

Šiandien, rugpjūčio 7-ą, gimtadienį švenčia vizažistė ir grožio salono savininkė Milita Daikerytė. Nuo pat ryto garsią merginą užplūdo draugų ir gerbėjų sveikinimai, tačiau paties mieliausio ji sulaukė iš savo mamos.

35

Šiandien, rugpjūčio 7-ą, gimtadienį švenčia vizažistė ir grožio salono savininkė Milita Daikerytė. Nuo pat ryto garsią merginą užplūdo draugų ir gerbėjų sveikinimai, tačiau paties mieliausio ji sulaukė iš savo mamos.

REKLAMA

Socialiniame tinkle „Facebook“ mama dukrą pasveikino su itin žavia nuotrauka. Joje vos kelių metukų Milita džiaugiasi vaikiškomis sūpynėmis.

„Mieloji dukrele, su 20-uoju gimtadieniu!!! Ši nuostabi šventė tegu būna naujo, gražaus ir išsvajoto gyvenimo etapo pradžia!“, - sveikino mama.

Visai kitokios vertybės 

„Aš savęs nepriskirčiau jokioms sąvokoms, jokioms etiketėms. Tai, ką matai vizualiai, savo akimis, gali labai stipriai klaidinti. Aš visad sakau žmonėms, kad geriau visada turėti savo nuomonę ir tos klijuojamos etiketės ne visada būna teisingos“, - kalbėjo dainininkė.

Pasak M. Daikerytės, jos vertybės – visai kitokios: „Manau, kad mano artimi žmonės žino, kokia aš iš tikrųjų esu ir prieš visą Lietuvą neturiu niekam nieko įrodinėti, bet sakau – apsipirkinėjimas, blizgučiai ir prabanga nėra mano prioritetas. Man tai niekada nebuvo vertybė. Pirmiausia skiriu laiko darbui, šeimai, sveikai gyvensenai, sportui.“

REKLAMA
REKLAMA

Savo grožio saloną turinti Milita teigė, jog apsipirkinėti nemėgsta ir drabužius dažniausiai perka užsienyje: „Aš labiau mėgstu apsipirkinėti užsienyje, bet jeigu Lietuvoje, tai „Guess“ man yra puikus pasirinkimas.

REKLAMA

Apsipirkinėjimas nėra mano prioritetas, tam neskiriu pirmos vietos, neskiriu tam didžiausių sumų. Nėra taip, kad taupyčiausi kiekvieną mėnesį, kad kažką nusipirkčiau. Tai vyksta dažniausiai spontaniškai. Bet apsipirkinėjimas yra vienas retesnių mano laisvalaikio praleidimo būdų.“

Nuo 14 metų pati savarankiškai užsidirbanti M. Daikerytė pasakoja, jog taip anksti pradėti dirbti jos niekas nevertė. „Tas darbas nebuvo nenatūraliai dirbamas, tai nebuvo nenatūralus procesas, kad aš buvau verčiama, ar man reikėjo. Tiesiog tai visada mane labai žavėjo, teikiau tam pirmenybę ir tai tapo mano vertybe“, - sakė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Dukros pasirinkimą dirbti palaiko ir jos mama. Sonatos Daikerienės manymu, jaunam žmogui dirbti yra labai svarbu, tačiau merginoms persistengti nereikėtų.

„Aš visą laiką sakau, kad išlaikyti save, kol dar tu esi, kad ir studentas, yra naudinga visokeriopai, tada gali suvokti, ką tu iš tikrųjų nori gyvenime daryti, ką tu nori pasiekti. Juk studijuojant tavo nuomonė gali pasikeisti, tu gali pakeisti specialybę – padirbti kažkur ir suprasti, kad tu radai savo pašaukimą. Tavo požiūrį tai gali kardinaliai pakeisti. Labai sveika, kada žmogus užsidirba pats sau pinigus – nesvarbu kiek, bet pats sau užsidirba. Visada laikiausi ir laikysiuosi tokios nuomonės. Išskyrus vieną dalyką – merginoms nereikia per daug dirbti“, - juokėsi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų