REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gyvos muzikos vakarėlis „TABAMI goes Robbie Williams“ gegužės 4 d., penktadienį, Kauno klube „Los Patrankos“, kompanija „TABAMI“ vėl stebins savo gerbėjus gyvos muzikos pasirodymu. Praėjus 2 mėnesiams po paskutinio grandiozinio šou Vilniuje, kur abu „TABAMI goes Robbie Williams“ vakarėliai buvo sausakimši, panašios reakcijos į šį renginį tikimasi ir iš Kauno publikos.

REKLAMA
REKLAMA

Viso pasaulio dievaičiu laikomu Robbie Williams`o vaidmenyje pasirodys sparčiai populiarėjantis, projekto - grupės „Groovy Taxi” vokalistas – Mantas Jankavičius. Jis kartu su grupe „TABAMI Live Band“ atliks ne vieną garsaus atlikėjo hitą specialiai paruošto šou metu. Vakaro metu skambės „Let Me Entertain You“, „Millenium“, „Rock Dj“, „Feel“ ir daugelis kitų senų bei naujų hitais tapusių dainų. Įspūdingo šou metu Mantui talkins šokėjų trupė „F.U. Angels“, o susirinkusius vakarėlio lankytojus kaip visuomet, video projekcijų fone, šokdins Dj Vee.

REKLAMA

Lietuvos žiniasklaida bei muzikos kritikai jau ne kartą yra palyginę ir pripažinę, kad Mantas puikiai atspindi Robbie Williams`o įvaizdį. Baltijos šalių talentų konkurse, vokalistas finaliniame koncerte atliko Robbie Williams kūrinį „Millenium. Po šio konkurso Lietuvoje dėl pasirinktos dainos jam prigijo lietuviškojo Robbie pravardė. Mantas atsiskleidė ne tik kaip atlikėjas, bet ir kaip šokėjas: televizinio šou “Lietuvos šokių dešimtukas” metu, kartu su Izabele Romanovaite, tapo šio projekto nugalėtojais. Dabar atlikėjas sėkmingai tęsia ir savo solinę muzikinę karjerą - vasario 5 dieną, pasirodė jo albumas “Gyvenam kartą”.
Pirmas „TABAMI“ vakarėlis buvo suorganizuotas „Skamp“ nario Vee gimtadienio proga. Nuo pernai jau tradiciniais tapusiais vakarėliais, ant scenos pasirodė tokios grupės kaip „Skamp“, „G&G Sindikatas“, „Inculto“, „Saulės Kliošas“ ir kt. 2006 m. pavasarį, Vilniaus pub`e „Brodvėjus“, minėdama grupės „Nirvana“ lyderio Kurt Cobain mirties metines, kompanija „TABAMI“ surengė anšlaginį vakarėlį „TABAMI goes Nirvana“. Po to sekė „TABAMI goes Madonna“, „TABAMI goes Guns N`Roses“, kurie sulaukė didžiulio pasisekimo.
Apie visus „TABAMI“ rengiamus projektus galima sužinoti tinklapyje www.TABAMI.com. Čia galima išvysti tiek praėjusių vakarėlių akimirkas, tiek rasti daugiau informacijos apie „TABAMI goes Robbie Williams“ pasirodymą.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio vieta: „Los Patrankos", Savanorių pr. 124, Kaunas
Renginio data: 2007 gegužės 4 diena, 21:00 val. Koncerto pradžia 23:00 val.
Bilietai (TIKETA prekybos vietose): 25 Lt - vėliau bilietai brangs,
(perkant bilietą kasoje – mokestis 2 Lt, perkant e. bilietą internetu – mokestis 1 Lt).

Renginio dieną bilietai po 40 Lt!

Nuolaidos (taikomos TIKETA kasose): 15 Lt nuolaida su „Laisvalaikio" kortele 1 bilietui.
Leidžiama fotografuoti, filmuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų