REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Remontuojamos patalpos (nuotr. VšĮ Kauno klinikinės ligoninės)

 Kauno savivaldybė iš miesto centre esančių patalpų svarsto iškraustyti klinikinę ligoninę, rašo portalas lrt.lt.

5

 Kauno savivaldybė iš miesto centre esančių patalpų svarsto iškraustyti klinikinę ligoninę, rašo portalas lrt.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savivaldybei priklausiantis turtas esą naudojamas neefektyviai, todėl norima jį atsiimti. Ligoninės administracija sako iš savivaldybės nėra gavusi skundų ar raginimų išsikraustyti, be to, neturi patalpų kur galėtų perkelti ir teikti gydymo paslaugas.

REKLAMA

„Pasižiūrėjus šiai dienai į patalpų esančių Laisvės alėjoje ir Gedimino gatvės visame kvartale būklė ir panaudojimą aiškiai matosi, kad didelė dalis patalpų šiai dienai yra apleistos yra užkaltom durim ir nenaudojamos. Jeigu jos nenaudojamos, tai reikia grąžint savivaldybei, ir mes rasim, kaip panaudot. Parduosim, nežinau, įrengsim mokyklą, darželį polikliniką ar dar kažką“, - sakė Kauno savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Petrauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno klinikinės ligoninės komunikacijos specialisto Sauliaus Tvirbuti teigimu, nėra kitų patalpų, kur būtų galima ligoninę perkelti.

„Kad galėtume perkelti dabar funkcionuojančią ligoninę su tokia paslaugų kokybe, kokia yra teikiama šičia, tikrai neturime tokių patalpų šiai dienai. Kol neturim savivaldybės jokių dokumentų, mes negalim spekuliuot ir sakyt, kad štai kažkas. Staigūs perversmai būtų. Šiaip struktūrinių pokyčių personale taip pat nėra numatyta, o personalo sudėtį deriname su Lietuvos sveikatos mokslų universitetu ir Sveikatos ministerija“, – kalbėjo jis.

Klinikinė ligoninė miesto centre esančius pastatus valdo panaudos pagrindais, pagal su savivaldybe sudarytą sutartį – iki 2028 metų gruodžio. Administracijos direktorius žada inicijuoti ligoninės steigėjų ir savivaldybės susitikimus, kuriuose bus aptartos perspektyvos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų