REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
 Neturinti teisės vairuoti moteris galimai panoro svetimo „BMW“?

Kaune vienos moters poelgis nemaloniai pribloškė pareigūnus. 

3

Kaune vienos moters poelgis nemaloniai pribloškė pareigūnus. 

REKLAMA

Kaip informuoja paregūnai, šiandien, rugjūčio 1 d., apie 12.35 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė pranešimo, kad Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. esančio prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje bandyta pagrobti automobilį „BMW 328i“ (2017 m.). Šio automobilio vertė rinkoje – nuo 35 000 eurų.

Kaip paaiškėjo, „BMW“ vairuotojai įsėdus į automobilį, prie jos priėjo vyresnio amžiaus moteris, kuri, pirminiais duomenimis, elgėsi įžūliai, įsėdo automobilį bei, grasindama aštriu daiktu, siekė automobilio raktelių. Automobilio vairuotojai pasipriešinus, moteris pasišalino į prekybos centrą.

Nedelsiant apie įvykį buvo informuoti teritorijoje dirbę pareigūnai. Jie ne tik blokavo teritoriją aplink prekybos centrą, bet ir kartu su prekybos centro apsaugos darbuotojais peržiūrėjo vaizdo stebėjimo kameras. Netrukus moteris buvo pastebėta vienoje iš parduotuvių ir sulaikyta. Sulaikytoji, gimusi 1955 m., buvo blaivi.

REKLAMA
REKLAMA

Ši Kauno gyventoja anksčiau nebuvo teista, tačiau, kas paskatino taip pasielgti, neaišku – ji neturi teisės vairuoti transporto priemones.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už šią nusikalstamą veiką pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą kontroliuoja ir vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų