REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako rate permainų nedaug: pirmadienį, Venera pereina iš Dvynių į Vėžio ženklą ir taps uždaresnė ir jautresnė, dėl to ir mes jausmus reikšime santūriau bei apdairiau.

Zodiako rate permainų nedaug: pirmadienį, Venera pereina iš Dvynių į Vėžio ženklą ir taps uždaresnė ir jautresnė, dėl to ir mes jausmus reikšime santūriau bei apdairiau.

REKLAMA

Marsas kartu su Saule toliau keliaus Liūto ženklu ir padės tiems, kurie mėgsta dėmesį ir veiksmą, Merkurijus Mergelės ženkle padės tvarkyti dalykinius reikalus (pilnėjantis Mėnulis irgi kalba maždaug apie tą patį), o Jupiterio ir Plutono konfliktas gali provokuoti socialinio pobūdžio neramumus ten, kur jie jau subrendo.

Avinas. Nedidelių darbų ir greitai sutvarkomų reikalų, žinoma, nestigs, bet jie sulauks tik tiek dėmesio, kiek užtenka – ne daugiau. Iš tiesų siela veršis daryti ką linksmo ir įdomaus. Norėsis sportinio tipo pramogų, nuotykių ar ko panašaus. O jeigu dar liks laiko, bus galima ką gražaus, mielo padaryti namie.

Jautis. Bene daugiausia dėmesio galėtų sulaukti namai, šeimos reikalai – palankus metas greitai ir ryžtingai imtis veiklos, darbų, kuriems reikia ryžto, nusiteikimo, taip pat fizinių jėgų. Nepaisant užimtumo čionai, laiko bei priežastį pasikalbėti, tiesiog pabūti su draugais rasite visuomet.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai. Svaigti nuo to, kokie esate puikūs ir mieli, jau nebesinorės, užtai norėsis sužinoti, kokios naudos dabar galite gauti. Ir veiksmai šioje srityje jos netruks atnešti, be to, galimos ir tiesiog dovanos. Būsite labai judrūs, linkę vairuoti atakuojančiu stiliumi, dėl to nelabai apdairiai.

REKLAMA

Vėžys. Svarbi tema bus pajamos, galimybė gauti naudos. Šioje srityje būsite linkę veikti greitai, ryžtingai, dėl to ir naudos galima tikėtis nemenkos. Nepaisant kone piratiškų veiksmų, išoriškai atrodysite labai mieli, jausmingi ir likusiu nuo veiklos metu linkę daryti ką gražaus.

Liūtas. Būsite labai energingi, labai veiklūs ir puikios sportinės formos. Žinoma, geriausiai seksis tie darbai, kurių imsitės ir kuriuos prižiūrėsite patys – viskas vyks labai greitai. Ir vis tiek liks laiko sportui. Atrodo, lydės sėkmė ir piniginiuose reikaluose - eurą prie euro dėti tikrai nebus sunku.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Būsite labai guvūs, judrūs, labai lengvai bendrausite, ypač dalykinėmis temomis, ir labai lengvai, stačiai žaismingai tvarkysite savo reikalus, kurių dabar gali būti ne taip jau mažai. Už pramogas dabar bus “atsakingi” draugai, bet jie jūsų tikrai nenuvils. Laukia puikus savaitgalis.

Svarstyklės. Darbe darbo nedaug, be to, ta vasariškai rami rutina bus papuošta kažkokiomis maloniomis smulkmenomis. Tokios aplinkybės padės jūsų draugams įtraukti jus į savo nuotykius ar avantiūras. Bet jei taip nutiks, bus išties linksma. Nedidelių pajamų gali atnešti savaitės pradžia.

Skorpionas. Nebus labai keista, jei darbe bus daug darbo, visokios veiklos. Tačiau ir ambicijų bei energijos turėsite daugybę, dėl to vienintelis svarbus dalykas – taikinys, tikslas, kurio dabar sieksite. Kita galimybė – moti ranka į viską ir išlėkti ten, kur šilta ir smagu. Pailsėti, pasimėgauti pavyktų kuo puikiausiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Daugės darbo darbe, profesijos srityje. Kol kas tai bus nelabai dideli darbai ir lengvai sutvarkomi reikalai, bet galima į juos žvelgti kaip į tam tikrą apšilimą prieš didesnį darbymetį. Savaitės pabaiga gali atnešti rūpesčių dėl pinigų – apdairumas, atidumas šioje srityje pravers.

Ožiaragis. Su darbu, profesine veikla susijusios aplinkybės ar kai kurie asmenys gali kaip reikiant suerzinti savaitės pabaigoje. Ką gi, matyt, ir sprendimų ilgai laukti nereikės. Tikrai džiugins asmeniniai santykiai – juos puoselėti metas dabar labai palankus. Ir palankus jis dalykinei kelionei.

Vandenis. Kai kurie asmenys, jų veikla, požiūris į gyvenimą gali beveik nepalikti pasirinkimo laisvės ir vers elgtis taip, kaip reikia anai pusei, bet ne jums. Dalykinėje srityje kai kurios aplinkybės irgi gali klostytis panašiai. Jums beliks nuspręsti – ar su tuo kovosite, ar išmintingai palauksite, kol aplinkybės pasikeis.

REKLAMA

Žuvys. Nedidelių darbų, visokių rūpestėlių tikrai nestigs, bet juos sutvarkyti ir pamiršti pavyks labai greitai. Savaitės pabaigoje prasidės palankus metas rūpintis savo sveikata. Be to, dabar atsiras vis daugiau galimybių smagiai pasilinksminti, atrodo, dar kartą atsigaus ir jausmai. Beliks pasimėgauti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų