REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Lietuvą siaubia audra – padėtis gali būti kritinė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Liūtis vėl semia Vilniaus gatves. Kaip praneša sinoptikai, lietus gali nesitraukti visą naktį. 

32

Liūtis vėl semia Vilniaus gatves. Kaip praneša sinoptikai, lietus gali nesitraukti visą naktį. 

REKLAMA

Šiandien Lietuvą pasiekė lietaus debesys iš pietų, iš Lenkijos. Šį vakarą lietaus debesų juosta neskubėdama kils iš pietų į šiaurę ir gerokai po vidurnakčio galutinai nutols į Latviją.

Dėl to palis tikriausiai visur, vietomis vėl su perkūnija ir gana gausiai. Po lietaus dangus sparčiai giedrysis. Rytas bus saulėtas. Taip ir liks per visą dieną, bet pavakare į dangų kils pavieniai kamuoliniai debesys, iš jų kai kur prapliups vasariškas lietus.

„Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai stebi automobilių eismo padėtį, bendradarbiauja su kitomis atsakingomis tarnybomis ir yra pasirengusi, jei reikės, nukreipti eismą nuo apsemtų gatvių vietų.

Gyventojų prašome pastebėtas, dėl lietaus sunkumų keliančias miesto vietas nedelsiant pranešti telefonu 112. Vairuotojai privalo atsakingai vertinti važiavimo galimybes ir eismo padėtį.

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai problemų keliančios vietos mieste lieka tos pačios ir yra prižiūrimos policijos - Narbuto g. kalno papėdė ir Geležinio Vilko g., po Edukologijos universiteto žiedu.Vairuotojams patartina, jei galima, rinktis alternatyvius vykimo maršrutus“, - rašoma pareigūnų pranešime.

REKLAMA

Siūloma rinktis šiuos maršrutus:

T. Narbuto ir Sėlių gatvių sankirta - į Pilaitės rajoną rekomenduojama važiuoti Konstitucijos pr. kylant estakada į Ukmergės gatvę, toliau važiuoti Ozo, Ąžuolyno ir Viršuliškių gatvėmis, toliau Laisvės pr. išvažiuoti į Pilaitės prospektą.

Žalgirio gatvė ties Giedraičių gatve – rekomenduojama rinktis apvažiavimą Kalvarijų, Konstitucijos ir Linkmenų gatvėmis.

9, 19 troleibusai ir 4G, 30, 59 autobusai (link centro) nukreipiami pro Žvėryną. 4, 6, 12, 13, 15, 18 troleibusai nepravažiuoja ties Baldų stotele Savanorių pr. – apsukami prie Riovonių g.

REKLAMA
REKLAMA

Vairuotojai kviečiami aplenkti šias gatves ir rinktis kitus maršrutus kol liūtis liausis ir tarnybos liūties padarinius lokalizuos. Privažiavę apsemtą gatvės atkarpą vairuotojai turėtų įvertinti, ar pavyks ją saugiai pravažiuoti – Vilniaus miesto savivaldybė tokiais atvejais rekomenduoja apsisukti ir važiuoti kitais maršrutais nerizikuojant savo ir automobilio saugumu.

Apie įvykius galėsite pranešti visą parą veikiančiu sostinės avarinės tarnybos „Grinda“ telefonu 1355.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų