REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalis Lietuvos keliuose prasidėjo itin tragiška avarija – liepos 14-osios, penktadienio, popietę (apie 15.28 val.) buvo gautas pranešimas, jog Alytaus rajone, Genių kaimo teritorijoje, kelio Kaunas–Prienai–Alytus 55 kilometre susidūrė du automobiliai, vienas smūgio metu nulėkė nuo kelio.

REKLAMA
REKLAMA

Ugniagesiai gelbėtojai prispaustus ir avarijos metu nukentėjusius žmones išlaisvino 16.10 val., sužalotieji buvo išvežti į ligoninę.

REKLAMA

Kaktomuša susidūrusius automobilius vairavo jaunuoliai – automobilį „Audi A4“ vairavo 21-erių vaikinas, gyvenantis Utenoje, o automobilį „Audi A4 Avant“ – 22 metų mergina iš Lazdijų r. Viktarino kaimo.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko dėl to, jog „Audi A4” vairuotojas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, kurioje kaktomuša susidūrė su „Audi A4 Avant“ automobiliu.

Per eismo įvykį žuvo uteniškio vaikino vairuojamo automobilio keleiviai, 53-ejų vyras ir 47-erių moteris. Nukentėjo ir abu vairuotojai, jiems paskirtas ambulatorinis gydymas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Regitra“ direktoriaus pavaduotojo Sauliaus Šumino, vasaros pradžioje atliktas pradedančiųjų vairuotojų tyrimas parodė, jog dažniau rizikuoti mėgsta jaunuoliai iki 25 metų. Todėl, norėdami išvengti nelaimių kelyje, įsitikinkite, ar niekas nuo to nenukentės. Saugokime ne tik save, bet ir kitus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų