REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
„Miss Racing“ rinkimai  (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Šeštadienį Palangoje vykstančių „Eneos 1006 km lenktynių“ kulminacija – „Miss racing“ gražuolių rinkimai. VIP zonoje vykęs renginys kaip reikiant įkaitino atmosferą.

15

Šeštadienį Palangoje vykstančių „Eneos 1006 km lenktynių“ kulminacija – „Miss racing“ gražuolių rinkimai. VIP zonoje vykęs renginys kaip reikiant įkaitino atmosferą.

REKLAMA

Dar iki lenktynių likus vos trims savaitėms, pajūryje įvyko finalinė „Miss Racing“ rinkimų atranka, per kurią išrinktos 12 merginų. Būtent šios gražuolės šiandien rungiasi dėl svarbiausios lenktynių gražuolės karūnos bei vertingo prizo – rudens atostogų saulėtoje Ispanijoje. Kuriai iš jų atiteks išsvajotas prizas, paaiškės vakare.

Be to, šių metų „Miss Racing “ nugalėtoja taps ateinančių metų lenktynių veidu.

Pernai konkursą laimėjusi Agnė Kulytė vyko į Zolderio 24 val. lenktynes bei tapo šių metų lenktynių veidu – merginos siluetas puikuojasi ant plakatų bei lenktynių knygelės viršelio. Dalyvės sužavėjo

Finalinėje atrankoje dalyvavo 25 merginos, atrinktos iš visų, pildžiusių anketas internetu. Gražuolės susirinko iš visos Lietuvos: Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Kretingos, Palangos, Šiaulių, Šilutės, Rokiškio, Naujosios Akmenės bei Gargždų.

REKLAMA
REKLAMA

Asociacijos „Racing Ladies“ prezidentė A.Jonušienė neslėpė susižavėjimo visomis finalo dalyvėmis. „Merginos ne tik labai gražios, bet ir veiklios, protingos, komunikalbilios bei optimistiškai žiūrinčios į gyvenimą. Dauguma dalyvių sportuoja, šoka, o kelios turi ir labai rimtų pasiekimų. Tai labai maloniai nustebino“, – sakė ji. Įspūdingi sportiniai laimėjimai

REKLAMA

Į „Miss Racing“ finalą patekusi pribloškiančios figūros savininkė Justė Tamašauskaitė iš Naujosios Akmenės Lietuvos kultūrizmo ir fitneso čempionė bei kitų varžybų prizininkė.

Emilija Serapinaitė iš Vilniaus – profesionali sportininkė, šiuolaikinės penkiakovės atstovė, 2014 ir 2017 metais tapusi jaunimo fechtavimo čempione, o 2013 metais Lietuvos plaukimo 50metrų laisvu stiliumi čempionė ir Pasaulio jaunimo komandinių estafečių prizininkė bei turinti kitų svarių pasiekimų.

Dar viena itin sportiška „Miss Racing“ finalininkė – Lietuvos meninės gimnastikos čempionė ir „Leaderdance“ šokėja Neda Šerniūtė iš Klaipėdos.

REKLAMA
REKLAMA

Į finalinį 12-tuką pateko ir kelios merginos, sukaupusios nemažai patirties grožio pasaulyje. Tai „Miss baiker 2016“ konkurso nugalėtoja, Simona Visokinskaitė iš Kauno bei žinoma blogerė Mažena Gorelova – Absentta iš Vilniaus.

Į „Miss Racing“ rinkimų finalą taip pat pateko Akvilė Būdavaitė iš Kauno, Gabija Damalakaitė iš Klaipėdos, Jomantė Majauskaitė iš Šilutės, Laura Kaškonaitė iš Kauno, Santa Žadeikytė iš Palangos, Simona Deveikytė iš Vilniaus ir Neda Orlakaitė iš Kretingos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų