REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Jonas Valančiūnas į rinktinės stovyklą atvyko su 92-ųjų „Audi 80“ (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Jonas Valančiūnas rinktinės stovyklą nutarė pradėti pokštu. Aukštaūgis į „Vanagupės“ viešbučio stovėjimo aikštelę įriedėjo 1992-ųjų „Audi 80“, dar vadinamu tiesiog „bulka“.

39

Jonas Valančiūnas rinktinės stovyklą nutarė pradėti pokštu. Aukštaūgis į „Vanagupės“ viešbučio stovėjimo aikštelę įriedėjo 1992-ųjų „Audi 80“, dar vadinamu tiesiog „bulka“.

REKLAMA

Paklaustas, kodėl taip pasielgė, „centras“ įgėlė žurnalistams: „Jūs rašot, mėgstat vertinti mašinų kainas, žiūrėsim, kaip šitos įvertinsit.“

Pasiteiravus, kokia tuomet yra kaina, J. Valančiūnas atšovė: „Tai įvertinkit, jūsų teismui.“

Kai vienas iš žurnalistų pasakė, kad kaina turėtų būti apie 300 eurų, JV nustebo ir paklausė, iš kur šis žino. Išgirdęs, kad ir pats žurnalistas yra tokią neseniai turėjęs, jam JV pasiūlė „padraguoti“.

„Audi“ pasiūlė kontraktą man, suteikė šią mašiną, galimybę pasivažinėt. Matot, nauja, graži, dabar važinėsiu su tokia“, – juokavo Jonas Valančiūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jam pavyko taip apleisti automobilį? J. Valančiūnas turėjo atsakymą ir į šį klausimą: „Didelės treniruotės, daug neplovimų, daug palikimų po lietum.“

REKLAMA

Kai buvo pereita prie rimtesnių temų, aukštaūgis surimtėjo ir net neatsakė į vieną žurnalistės klausimą, kuris skambėjo taip: „Praėjusią vasarą Jonas Kazlauskas sakė, kad tau reikėtų daugiau dirbti ir būti rinktinės lyderiu. Kaip manai, ar pavyko patobulėti?“

„Kitas klausimas“, – rėžė „centras“.

JV džiaugėsi, kad pagaliau į rinktinės stovyklą atvyko nepavėlavęs, o vasarą tikino leidęs ne poilsiaudamas, o dirbdamas individualiai.

Paklaustas, kaip keisis rinktinės žaidimas, kai joje nebus Domanto Sabonio, J. Valančiūnas permetė šį klausimą treneriui: „Čia jau treneriui klausimas, aš esu žaidėjas, esu pasiruošęs žaisti, darysiu visas užduotis. Bus užduotis jį kažkuo pakeisti, padaryti taip, kad visi būtų patenkinti.“

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau niekada nekildavo klausimo, kas yra rūbinės lyderis, tačiau dabar, kai nėra Roberto Javoko, reikės ieškoti, kuo jį pakeisti.

„Robertas Javtokas buvo vienas svarbiausių žmonių rinktinėje. Paskutiniais metais galbūt aikštelėje ne tiek, kiek rūbinėje. Versimės be jo. Turime Kalnietį, Mačiulį, kurie nemažai vasarų praleidę rinktinėje“, – sakė Jonas Valančiūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų