REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
68
Didesnis užpakaliukas nei Kim Kardashian: dėl jo teko patirti siaubus  (nuotr. asm. archyvo)

Kad būtų kuo panašesnė į garsiąją Kim Kardashian, viena moteris į užpakaliuką susileido beveik 2 litrus riebalų.

68

Kad būtų kuo panašesnė į garsiąją Kim Kardashian, viena moteris į užpakaliuką susileido beveik 2 litrus riebalų.

REKLAMA

Po to, kai buvęs vaikinas pareiškė, kad Jennifer Pamplona (24 m.) yra per liekna, mergina plastinėms operacijoms ir injekcijoms, padėsiančioms jai supanašėti su realybės šou žvaigždute, jau išleido daugiau nei 406 tūkst. eurų.

Brazilų kilmės gražuolei atliktos dvi krūtinės didinimo operacijos, pašalinti 4 šonkauliai, nusiurbti riebalai, chirurginiu būdu padailinta nosis ir atlikta nesuskaičiuojama daugybė jos figūrą ir jos linkius išryškinančių procedūrų.

Paskutinės operacijos metu, Jennifer į užpakaliuką suleista maždaug 2 litrai riebalų. Net 8 plastikos chirurgai atsisakė atlikti šią procedūrą, nes ji yra per daug rizikinga.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau buvęs „Versace“ kampanijos modelis, kurios liemens apimtis yra 58 cm, o klubų net 180 cm, sakė, kad bandydama tapti garsesnė nei Kim, ji mirti nebijo.

REKLAMA

„Šiuo metu ten jau tikrai per dag riebalų. Jei bus suleista dar nors truputį, mano sveikatai iškils pavojus. Ne vienas gydytojas atsisakys toliau tęsti“, - sakė Jennifer. „Ne kartą manęs klausė, ar vis guldama po chirurginiu peiliu nebijau vieną dieną nepabusti, tačiau, mano nuomone, tuomet bent jau mirsiu graži ir laiminga.

Dėl savo užpakaliuko esu tiesiog pašėlusi. Viskas prasidėjo kai man buvo 17 metų. Brazilės yra žinomos dėl savo išraiškingų figūrų, tačiau aš buvau per liekna. Žmonės vis komentuodavo mano kūną, o, kai susitikinėjau su profesionaliu futbolininku, jis skundėsi, kad mano užpakaliukas nėra pakankamai didelis, o figūra – per liekna. Tada viskas ir prasidėjo. Jau nebesuskaičiuoju, kiek kartų man buvo leistos injekcijos. Galiu pasakyti tik tiek, kad tai daryta daugiau nei 10 kartų.“

REKLAMA
REKLAMA

„Pagaliau turiu Kim Kardashian užpakaliuką. Žinau, kad jis gražus. Kad tapčiau Jennifer Pamplona, išleidau daug pinigų, tačiau, mano nuomone, tai investicija į save, nes vieną dieną populiarumu nustelbsiu pačią Kim“, - tęsė ji.

Pirmoji krūtinės operacija merginai atlikta, kai jai buvo tik 17. Susitikinėdama su brazilu Celso Santebanes, dar žinomu kaip žmogus Kenas, ji pradėjo vis dažniau lankytis pas plastikos chirurgus. Kai prieš 3 metus jis mirė susirgęs leukemija, Jennifer pasiūlyta dalyvauti televizijos laidoje, kurioje, plastinės chirurgijos pagalba, jai bus atlikta viso kūno transformacija.

Jennifer ir toliau dailino savo figūrą. Ji teigė, jog plastinės operacijos, nepaisant gausių kritikos strėlių, padėjo atsikratyti depresijos ir išspręsti jos bėdas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Prieš tai visi kartojo, kad man nereikia didintis užpakaliuko, bet mintyse sau sakiau, kad nesustosiu, kol neatrodysiu taip, kaip noriu. Vis žiūrėdavau į veidrodį ir galvodavau, kad reikia pasididinti užpakaliuką. Dabar esu daug laimingesnė, o operacijos pakeitė mano gyvenimą ir padėjo išgyti nuo depresijos. Pamačius rezultatus veidrodyje, jaučiuosi kitokia. Iš pradžių maniau esanti nematoma, o dabar mano savijauta nuostabi“, - sakė moteris.

Jennifer prisipažino, kad jai ne kartą teko visai nepažįstamiems asmenims ir šeimos nariams aiškinti, kodėl pasirinko būtent tokį gyvenimo būdą.

„Pamačiusi mano užpakaliuką, net dvi savaites mama su manimi nešnekėjo, o išvydusi nuo injekcijų atsiradusias mėlynes, ji verkė. Mama nesupranta, kad būtent dėl to esu žinoma“, - pasakojo mergina. „Mane vadina kvaile, tačiau esu labai daug pasiekusi. Gimiau vargingame Brazilijos kaime, o dabar mokausi vienoje geriausių aktorystės mokyklų Niujorke, išgarsėjau ir įkūriau verslą. Esu geras žmogus, padedu šeimai ir labdaros organizacijoms, nevartoju alkoholio ir narkotikų, ir kasdien stengiuosi būti geresniu žmogumi.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų