REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
37

Avinas

REKLAMA

Galite sulaukti žinių, susijusių su finansinėmis, teisinėmis perspektyvomis, turto ar pelno dalybomis. Gali padvelkti permainomis darbo, verslo srityje, arba kažkokius pokyčius skatins partnerio planai, jūsų santykių situacija.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gali būti pareikalauta, kad imtumėtės didesnės atsakomybės, pademonstruotumėte kompetenciją arba kad atliktumėte skubų darbą. Bus proga leistis į neplanuotą kelionę, vykti į renginį.

REKLAMA

Dvyniai

Gali iškilti pasirinkimo klausimas profesinėje srityje. Galbūt teks realiai išbandyti jėgas, žinias. Net jei nerodysite jokios iniciatyvos, šiandien jums neduos ramybės kolegos, pažįstami. Nusimato svarbūs pokalbiai, susirinkimai.

Vėžys

Ši diena turėtų būti įdomi. Jus prisimins seni draugai, galite užmegzti reikšmingą pažintį. Palanku aiškintis santykius, tačiau apie aistringus jausmus prabilti neskubėkite. Turėkite omenyje, kad tarpusavio susitarimai jus rimtai įpareigos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Iš ryto būsite gana inertiški, užsisvajoję, tad geriau seksis, jei savo veikloje remiatės intuityviu protu bei fantazija. Energijos daugiau turėsite tik nuo pavakarių.

Mergelė

Diena bus kupina reikalų, kuriuos sėkmingai tvarkysite. Nestokosite kūrybingumo, originalumo bei komercinio apsukrumo, tad imsitės iniciatyvos ir stengsitės viską laikyti savo rankose. Galite užmegzti naujų ryšių.

Svarstyklės

Šiandien aktualūs bus tiek savi, tiek kitų žmonių turtiniai, piniginiai reikalai. Tikėtina, kad planuosite reikalingus pirkinius. Galbūt kažkas pasiūlys įsigyti jus dominantį daiktą pigesne kaina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien mėginsite aprėpti daugybę reikalų. Nusimato naujos pažintys, sutartys, naujienos. Gali kilti impulsas užsiimti tuo, kas iš tikrųjų domina. Pokalbiai telefonu, susirašinėjimas suteiks įspūdžių ir malonumo.

Šaulys

Norėsis padaryti kažką tokio, kas pagerintų, sureguliuotų šeiminį gyvenimą. Būtų gerai, kad prie to prisidėtų ir artimi žmonės. Santykiai gali pasikeisti į gera, jeigu stengsitės suprasti emocines artimųjų reikmes, nekritikuosite.

Ožiaragis

Gerai seksis kūrybinė veikla, vilios pramogos, romantika. Būsite dėmesingi ir dosnūs, ypač savo vaikams. Po visų darbų labiausiai trokšite atsipalaiduoti mylimo žmogaus glėbyje. Panašu, kad kliūčių tam nebus.

REKLAMA

Vandenis

Darbe nusimato reformos, naujovės. Galbūt gausite pasiūlymą dėl kito darbo, nuomos ar pan. Arba itin daug dėmesio skirsite mitybai, dietai, sveikatos ir grožio profilaktikai, pradėsite gydymosi, reabilitacijos kursą.

Žuvys

Būsite nusiteikę aktyviai veikti profesijos srityje, versle. Tačiau teks paisyti kitų žmonių interesų bei norų. Bus akivaizdu, kad kiekvienas kovoja už save ir kad reikia gudrumo, norint įtikti ir patikti. Verta konsultuotis juridiniais klausimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų