REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Prašo pagalbos: be žinios dingo Mantas Griguola (nuotr. facebook.com)

Socialiniuose tinkluose plinta pagalbos prašymas ieškant 22 dingusio be žinios Manto Griguolos. Šiuo metu, pasak vaikino sužadėtinės Gretos, į policijos paiešką prisijungė dešimtys žmonių.

9

Socialiniuose tinkluose plinta pagalbos prašymas ieškant 22 dingusio be žinios Manto Griguolos. Šiuo metu, pasak vaikino sužadėtinės Gretos, į policijos paiešką prisijungė dešimtys žmonių.

REKLAMA

„Prašome visų pagalbos, renkamės 13 valandą, šiandien, prie Danės upės. Būtume labai dėkingi, jeigu prisidėtumėte, jeigu galite pasirinkite tinkamą aprangą, nes ieškosime ir miškuose. Galbūt atsiras galimybė apžiūrėti ir Girulių mišką, yra informacijos, kad buvo matytas neįgaliųjų paplūdimyje“, - „Facebook“ į žmones kreipėsi mergina.

Asmenys, turintys svarbios informacijos apie dingusį Mantą Griguolą, prašome informuoti policiją bendruoju pagalbos numeriu 112.

Prakalbo mama

Vaikino motina, kaip ir Manto draugė, tikino nežinanti tokio staigaus dingimo priežasčių.

„Jo liga yra pagydoma, jokių depresijos požymių nepastebėjome, dar šeštadienį Mantas su savo sužadėtine Greta visą dieną praleido kartu, sekmadienį taip pat jo mergina ketino pas jį atvažiuoti, tačiau 14 val. atvykusi į ligoninę, Manto nerado. Jis neatsirado ir iki šiol. Labai prašome visuomenės pagalbos, gal kas nors jį matėte“, – portale klaipeda.diena.lt į geros valios žmones kreipiasi dingusio Manto mama Ilona.

REKLAMA
REKLAMA

Turėjo sulaukti tyrimų rezultatų

Kaip naujienų portalą tv3.lt informavo dingusio jaunuolio sužadėtinė Greta, jis gulėjo jūrininkų ligoninėje. „Liepos 16 dieną, apie 11 valandą, apsirengė ir išėjo iš jos, ir daugiau niekas nebemate jo iki pat šiol“, - sakė mergina.

REKLAMA

„Daktarai dar su juo kalbėjo. Ryte viskas buvo normalu. Nepastebėjau jokių keistų ženklų, buvo linksmas kaip visada“, - portalui kalbėjo mergina.

Pasak Gretos, šiandien ligoninėje vaikinas turėjo sulaukti savo tyrimų rezultatų. Tiesa, čia ir gali būti viena iš priežasčių, kodėl vaikinas taip mįslingai dingo.

Pasikeitė per naktį

„Jis sakė, kad skaitė internete apie savo ligą, jis pastoviai sakydavo, kad nyksta raumenys, bet daktarai sakė, kad viskas gerai“, - tikino vaikino draugė.

„Nežinau, kas per vieną naktį jam galėjo nutikti“, - sakė mergina.

„Dieną prieš tai viskas buvo normalu. Kartu pietavome, pasivaikščiojome, paskui parvežiau atgal į ligoninę, viskas buvo gerai, bendravome kaip visada“, - sakė Greta.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų