REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas.

REKLAMA

Metas linksmas ir smagus – tikrai nestigs nedidelių pramogų. Tačiau dar palankesnis jis tęsti arba kreipti pabaigos link svarbesnius darbus namie. Tačiau kad ir kaip būsite į juos įnikę, laiko smagiam pokalbiui su draugais tikrai surasite. O darbai? Kokie ten darbai vasarą...

Jautis.

Piniginiai reikalai bus vis dar svarbūs, tačiau dabar metas palankesnis svarbesnius juos užbaigti, o naujų imtis bus paranku kitą savaitę. Vis dar būsite labai judrūs, judėsite daug ir sparčiai. Palankus metas nedideliems darbams namie arba su jais susijusių reikalų tvarkymui. Dvyniai.

Asmeninis žavesys švies kaip ryto žvaigždė: būsite mieli, kūrybiški, jausmingi, dėl to aplinkinių dėmesį patraukti bus daugiau nei lengva. Rūpės ir piniginiai reikalai – antroje savaitės pusėje bus palankus metas skaičiuoti gautą naudą. Draugai nepaliks ramybėje visą savaitę.

Vėžys.

Vis dar būsite energingi, atkaklūs, sportiški, dėl to linkę veikti tiesiai, be užuolankų. Tačiau antroje savaitės pusėje vis pirmyn ir pirmyn variusi spyruoklė laipsniškai atsileis, dėl to ir gyvenimo tempas sulėtės iki įprasto. Sėkmė lydės tvarkančius piniginius reikalus, tuos, kurie siekia finansinės naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas.

Būsite labai judrūs, dalykiški, greitai ir efektyviai tvarkysite visokius reikalus. Atrodo, daugiausia jie bus nedideli ir greitai sutvarkomi. Bet tai tik apšilimas: antroje savaitės pusėje pajusite, kaip jėgų yra vis daugiau, viskas vyksta vis sparčiau, o balsas skamba vis įsakmiau. Prasideda veiklos metas.

REKLAMA

Mergelė.

Dienos bėgs kažkaip ramiai. Svarbūs darbai arba rimti iššūkiai kitose srityse tikėtini menkai. Darbe, profesijos srityje svarbesnius darbus reikėtų užbaigti savaitės viduryje. Draugai bus užsiėmę savais reikalais, namie pokyčių vargu ar bus. Belieka ilsėtis ir kaupti jėgas ateičiai.

Svarstyklės.

Svarbesni darbai darbe eina į pabaigą – antroje savaitės pusėje gali atsirasti proga šioje srityje padėti didelį tašką. Po to liks įprasta veikla ir rutina. Vis svarbesni dabar darysis draugai ir galimybė kartu nuveikti ką smagaus, įdomaus visiems.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas.

Daugumai vasara – poilsio metas, bet jums ji gali pasiūlyti dar daugiau darbų, visokios veiklos profesijos srityje. Kadangi energijos ir noro būti geriausiems irgi nestigs, pasiekimai gali būti išties įspūdingi. Svarbesniems pokalbiams labiausiai tiks savaitės pradžia.

Šaulys.

Labai linksmas, smagus metas – vidinė būsena bus puiki, su aplinkiniais puikiai sutarsite. Kai kurie, galbūt patys artimiausi asmenys, suteiks daug džiaugsmo, beliks tiktai netrukdyti. Palankus metas išvykti į kelionę, ypač tokią, kuriai reikia daug fizinių jėgų, ištvermės, bet kuri atsilygina nuotykiais.

Ožiaragis.

Dabar palankus metas nebent tiems, kurie kovoja dėl teisingumo, tvarko teisinius reikalus – pergalę pasiekti nebūtų sunku. Tačiau kitose srityse tvyros vasarai būdinga ramybė ir atsipalaidavimas. Beliks tik ilsėtis ir kaupti jėgas – tikrai pravers.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis.

Antroje savaitės pusėje gali išryškėti tendencija, kad kai kurie energingi, veiklūs asmenys stengsis paveikti jus elgtis taip, kaip reikia jiems, bet nebūtinai jums. Kažkas panašaus gali būti ir dalykinėje srityje, kur kai kurios aplinkybės spraus į kampą ir vers elgtis tik taip, ir ne kitaip. Jums teks apsispręsti – kovoti su tuo, ar susitaikyti.

Žuvys.

Ši savaitė gali atnešti vis daugiau ir daugiau kasdienių darbų, rūpesčių, primins anksčiau darytus įsipareigojimus ir panašiai. Teks raitotis rankoves ir kibti į viską iš eilės – energijos užteks. Taip pat tęsiasi palankus metas namus daryti patogesnius ir gražesnius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų