REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Varėnos rajone - didžiulė operacija, kuri tęsiasi nuo vakar vakaro.

Varėnos rajone - didžiulė operacija, kuri tęsiasi nuo vakar vakaro.

REKLAMA

Kaip informavo paregūnai, liepos 12 d. apie 18 val. iš namų, esančių Varėnos r., Jakėnų sen., Puodžių k., išėjo ir iki šiol negrįžo 86-erių metų Stanislava Čenkienė. Manoma, kad moteris išėjo link Salų k.

Gavus pranešimą apie dingusią senolę, paieškas nedelsiant pradėjo Varėnos rajono policijos pareigūnai. Taip pat į pagalbą pasitelktas Karinių oro pajėgų sraigtasparnis, kuris naktį, kelias valandas, nesėkmingai, apylinkes žvalgė iš oro.

Šiandien moters ieško Alytaus ir Varėnos policijos pareigūnai, kinologas su tarnybiniu šunimi, gelbėja kolegos iš Valstybės sienos apsaugos tarnybos. Miškingas apylinkes, pasitelkus pasieniečių sraigtasparnį, žvalgo iš oro ir šiandien.

Stanislavos Čenkienės požymiai: ūgis apie 150 cm, liekna, plaukai trumpi žili, galvą apsirišusi skarele. Vilkėjo pilka palaidine ir sportinėmis kelnėmis.

Gyventojus, ką nors žinančius apie Stanislavos Čenkienės buvimo vietą ar ją mačiusius, bei turinčius kitos paieškai reikšmingos informacijos, policijos pareigūnai prašo skambinti telefonu +370 700 65600 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų