REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Andrew Giuliani ir Živilė Rezgytė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Buvusio Niujorko mero Rudy Giuliani sūnus Andrew susituoks su sužadėtine, kilusia iš Lietuvos, pirmadienį pranešė JAV žiniasklaida.

15

Buvusio Niujorko mero Rudy Giuliani sūnus Andrew susituoks su sužadėtine, kilusia iš Lietuvos, pirmadienį pranešė JAV žiniasklaida.

REKLAMA

Kaip rašo dienraščio „New York Post“ bulvarinių naujienų skiltis „Page Six“, 31 metų A.Giuliani, šiuo metu dirbantis Baltųjų rūmų ryšių su visuomene tarnyboje, ves šviesiaplaukę gražuolę lietuvaitę Živilę Rezgytę.

Į Jungtines Valstijas ji atvyko prieš 10 metų ieškoti amerikietiškos svajonės, turėdama tik 300 JAV dolerių ir net nemokėdama anglų kalbos. Dabar ji yra JAV pilietė ir nekilnojamuoju turto verslo profesionalė.

Su mylimuoju mergina susipažino per 2014 metais įvykusias beisbolo žvaigždės Dereko Jeterio paskutiniąsias rungtynes „Yankee“ stadione Niujorke.

REKLAMA
REKLAMA

„Pasipiršau Lietuvoje, prie Baltijos jūros. Mes ten praleidome savaitę. Ant jos dešinės rankos piršto užmoviau mano prosenelės žiedą. Vėliau sužadėtuvių žiedą mes išsirinkome kartu“, – „Page Six“ pasakojo Andrew.

REKLAMA

Prašmatniose vestuvėse dalyvaus maždaug 250 svečių, tarp jų R.Giuliani ir jo buvusi žmona Donna Hanover, Andrew motina.

„Page Six“ artėjančių vestuvių datos neįvardijo.

Į svečių sąrašą įtraukti tokie jaunikio tėvo bičiuliai kaip buvęs JAV generalinis prokuroras Michaelas Mukasey, Niujorko beisbolo klubo „Yankees“ prezidentas Randy Levine'as, buvęs R.Gulliani rinkimų kampanijos vadovas Tony Carbonetti.

Vestuvėse taip pat dalyvaus jaunikio draugai sportininkai: buvusi ledo ritulio žvaigždė Rodas Gilbertas, buvęs Niujorko beisbolo komandos „Knicks“ žaidėjas Johnas Starksas, buvęs amerikietiškojo futbolo žaidėjas ir treneris Lou Holtzas.

REKLAMA
REKLAMA

Vestuvėse turėtų dalyvauti ir būrelis lietuvių, rašo „Page Six“.

Leidinys pridūrė, kad vyriausiosios pamergės vaidmuo atiteks Živilės seseriai, o vyriausiasis pabrolys vestuvėse bus jaunikio ilgametis draugas Hugh MacKay. Jaunųjų santuoką palaimins monsinjoras Alanas Placa, o medaus mėnesį pora planuoja praleisti Italijoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų