REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
„ENEOS 1006 km lenktynėse“ nei alkis, nei troškulys negresia (nuotr. Vytauto Pilkausko)

Ko gero net didžiausias apsidraudėlis į traukos objektu tapusias ir vasaros kurortą Palangą kasmet drebinančias maratonines lenktynes nebesiveža sumuštinių.

Ko gero net didžiausias apsidraudėlis į traukos objektu tapusias ir vasaros kurortą Palangą kasmet drebinančias maratonines lenktynes nebesiveža sumuštinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginio organizatoriai rūpinasi ne tik sklandžia 1000 km lenktynių eiga, bet ir pačių sportininkų bei nepalyginamai gausesnio žiūrovų būrio maitinimu.

REKLAMA

„Netrukus prasidėsiantis automobilių maratonas Palangoje bus jau aštuonioliktasis jo istorijoje, - sako lenktynes rengiančios „Promo Events“ direktorius Darius Jonušis. – Nuo pat pirmųjų lenktynių, čia įvykusių 2000 metais, nepasikeitė dalyvių ir svečių maitinimu besirūpinantis mūsų partneris – „Karolina Park Hotel“, negailintis pastangų, kad sportininkai ir žiūrovai čia galėtų rasti ir pasirinkti savo mėgstamą valgį ar gėrimą“.

REKLAMA
REKLAMA

„Karolinos“ atstovai šiemet atvyksiančius į laikinąjį lenktynių miestelį kvies į „Paddock“ zonoje įrengtą kavinę ir VIP palapinę, kur jie galės užkąsti ir numalšinti troškulį.

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet bus naujovių. Kad sportininkai ir komandas aptarnaujantis personalas galėtų greitai pasistiprinti pusryčiais, pietumis ar vakariene, „Karolina Park Hotel“ siūlo iš anksto įsigyti ir specialių, tik šioms lenktynėms išleistų „pinigų“. Jų turėtojai bus aptarnaujami be eilės, o tai masiniuose susibūrimuose, tokiuose, kaip „ENEOS 1006 km lenktynės“, ne smulkmena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tokios gausybės svečių maitinimas – ne vienos įmonės jėgoms, - sako UAB „Karolinos turas“ direktoriaus pavaduotoja Liliana Majauskienė. – Todėl džiaugiamės, jog jau penkeri ir daugiau metų su mumis dirba V. Petronienės individualios įmonės, uždarųjų akcinių bendrovių „Perkūnkiemis Plius“, „Pramogų servisas“, „Šeimos idėjos“ geriausi virtuvės meistrai, kurių siūlomus įvairius užkandžius, sriubas, karštus lietuviškus patiekalus, įvairius grilio kepsnius jau pamėgo ir vertina atvykstantieji į šias lenktynes“.

REKLAMA

Svečiams rekomenduojama ir šiemetinė naujovė – UAB „Stop Stop“, siūlysianti autentiškas, tikroje itališkoje krosnyje keptas picas ir pagal specialią receptūrą gaminamą traškią vištieną. Pasak L.Majauskienės, pasirenkant partnerius, kuriems patikimas į lenktynes atvykusių sportininkų ir žiūrovų maitinimas, didžiausias dėmesys kreipiamas į sukauptą patirtį, teikiant pirmenybę valgiaraščio asortimentui ir siūlomoms pardavimo kainoms. Lenktynių savaitgalis Palangoje prasideda prologu tituluojamomis „Dynami:t Super sprint“ – trumpomis, dinamiškomis varžybomis, prieš kurias „Dynami:t“ komandos merginos susirinkusius Vytauto gatvėje vaišins dviejų rūšių šiais gaiviaisiais gėrimais, o jų lenktynių miestelyje nestigs visas renginio dienas.

REKLAMA

Varžybų spaudos centre akredituoti žurnalistai mėgausis „Aura“ mineraliniu vandeniu, kolos žolelių bei citrinų gėrimais „Kane‘S“, gira V.E. Imperial, kava ir arbata. Žiūrovai bei lenktynių klubo lankytojai jau septintus metus iš eilės mėgausis renginio rėmėjo ICECO gaminamais gardžiaisiais „Aurum“ ledais. Jų gamintojai paruošė ir daug siurprizų. Tai 1006 porcijos šių gardumynų lenktynių dalyviams ir svečiams, loterija ir puikūs prizai.

„ENEOS 1006 km lenktynėms“ ICECO ruošia ir karščiausią sezono premjerą – „Aurum“ ledus su dvigubu glaistu. Jų jau ragavę tikina, jog vien dėl šio aviečių ir šokolado arba karamelės ir šokolado skanėsto tikrai verta apsilankyti lenktynių miestelyje šalia Palangos.

Lenktynes tiesiogiai transliuos TV6 ir portalas tv3.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų