REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beveik 70 socialdemokratų Šiauliuose priėmė sprendimą trauktis iš Lietuvos socialdemokratų partijos.

Beveik 70 socialdemokratų Šiauliuose priėmė sprendimą trauktis iš Lietuvos socialdemokratų partijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskelbtame pareiškime partiją paliekantys socialdemokratai savo sprendimą aiškina „skyriaus narių susiskaldymu, narių supriešinimu bei vadovybės negebėjimu adekvačiai vertinti susidarusią situaciją“.

REKLAMA

„Deja diskusija, dialogas kaip bendravimo forma, pastaraisiais metais LSDP Šiaulių skyriuje neberanda vietos. Kitokią nuomonę turintys ir jos reikšti nebijantys partiečiai yra atstumiami, dedamos pastangos juos šalinti iš partijos“, – paskelbtame pranešime cituojamas Šiaulių miesto savivaldybės Socialinių reikalų departamento direktorius Deividas Petrolevičius.

Partiją paliekantys nariai teigia, kad pasitraukę iš socialdemokratų jie neišsiskirsto, iš pradžių kurs visuomeninę organizaciją.

REKLAMA
REKLAMA

„Norint kažką pasiekti, būtina tam tikra struktūra, tad kursime nevyriausybinę organizaciją, kartu veiksime, o ateitis parodys, kokį kelią mes pasirinksime dėl politinių tikslų siekimo. Tarp pasitraukusių žmonių matome daug potencialo, norime būtų aktyvūs savo miesto gyventojai“, – BNS sakė Šiaulių vicemeras Domas Griškevičius.

„Nenorime būti dar vieni „gelbėtojai“, tiesiog norime būti aktyvus ir atsakingi savo miesto ir šalies piliečiai, patys kuriantys savo krašto gerovę. Liekame viena komanda, kuri ir toliau aktyviai dalyvaus miesto ir šalies visuomeniniame gyvenime, siūlys problemų sprendimo būdus, toliau vadovausis pamatinėmis kairiosiomis vertybėmis – solidarumu, laisve ir lygybe“, – pažymi vicemeras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų