REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos skandalistas Eugenijus Ostapenka vėl atsidūrė areštinėje – šį kartą už tai, kad girtas įspyrė nėščiai moteriai į pilvą.

Klaipėdos skandalistas Eugenijus Ostapenka vėl atsidūrė areštinėje – šį kartą už tai, kad girtas įspyrė nėščiai moteriai į pilvą.

REKLAMA

„Sveiki visiems, kas nori palaikyti man kompaniją, atvažiuokite pas mane ir palaikysite man kompanija. Bus linksma“, - sakė skandalingasis atlikėjas.

Taip su buteliu vakar vakarą ieškojo didelės kompanijos ir linksmybių, o galiausiai viskas baigėsi gana liūdnai ir dar prisišaukė nelaimę. Štai kokia buvo atlikėjo Eugenijaus Ostapenkos kriminalinių nuotykių pradžia – kiek po vidurdienio jis visus savo draugus ir sekėjus per „Facebook“ kvietė atvažiuoti namo į Reikjaviko gatvę pagerti.

41-ienų dainininkui tai padaryti tikrai pavyko, tik viskas baigėsi ne taip kaip planuota. Pergėręs atlikėjas tos pačios dienos vakarą bare Klaipėdoje Taikos prospekte įspyrė moteriai į pilvą. 23-ejų metų besilaukiančioji išvežta į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš vidurnaktį į barą atskubėję policijos pareigūnai sulaikė girtą „maestro“ ir dar girtesnę jo mūzą – ši dar prieš apgailėtiną Ostapenkos išpuolį bare lakstė su peiliu ir grasino lankytojams.

REKLAMA

Dainos „Dviratukas“ autorius ir atlikėjas įpūtė 2,07 promilės. O jo draugė – 2,20 promilės. Girta porelė naktį buvo uždaryta į areštinę.

Šiandien areštinėje Ostapenka buvo apklaustas.

Jis neigia įspyręs nėščiai moteriai, tačiau pripažino ją apstumdęs. Nuolatos į įvairias istorijas įsiveliantis silpnųjų gynėju save vadinantis Ostapenka konfliktuoja su policija. Štai praėjusį savaitgalį jis siuntė tokį palinkėjimą policijai.

"Negerbiamoji, supuvusi teisėsauga, žinokite, kol esu gyvas, aš kovosiu ne tik už save ir už savo pažeistas teises, bet ir už kitų, nekaltų žmonių pažeistas teises", - sakė jis. 

Kovotojui už teises pradėta administracinė teisena dėl viešosios tvarkos sutrikdymo, gali būti, kad Ostapenkai bus iškelta ir baudžiamoji byla.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų