REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Svarstyklės (rugsėjo 24-spalio 23).   Seksualumo stilius: svarstyklės paprastai laikomos vienu rafinuočiausiu ženklu su nepriekaištingu skoniu. Jos reikalauja truputį daugiau mentalinės stimuliacijos ir meilės preliudijos, tačiau imasi reikalų, kai ateina (nuotr. Fotolia.com)

Horoskopas 12 zodiako ženklų: pagaliau turime gerų žinių

Liepos 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

50

Liepos 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Darbo arba sveikatos aktualijos labiausiai užims jūsų mintis ir dienos laiką. Kai kurie reikalai seksis geriau, jeigu prilaikysite liežuvį už dantų, paisysite konfidencialumo principo.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jus šiandien itin domins kiti žmonės, oponentai, konkurentai. Galbūt norėsit iš jų kažko išmokti, sužinoti arba mėginsite padaryti įtaką, nukonkuruoti. Nesipuikuokite prieš savo partnerį, jei nepageidaujate nemalonaus atsako.

REKLAMA

Dvyniai

Tikriausiai jums teks tvarkyti neatidėliotinus finansinius reikalus, peržiūrėti dokumentus, mokėti mokesčius. Pravartu mėginti atgauti skolą ar pasiskolinti.

Vėžys

Regis, iš pat ryto prabusite su ūpu pakeisti pasaulį į teisingesnį, išmintingesnį. Labai jautriai reaguosite į amoralius dalykus, nesaugų globalinį kontekstą, aktyviai apie tai kalbėsite, diskutuosite. Įtaigiai perteiksite žinias.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai turėsite rūpesčių, nuo kurių nėra kur pasislėpti. Ir darbe, ir namuose įtampos netrūks. Jeigu aktyviai dalyvaujate politikoje, administruojate, kažkuo galite pasižymėti, atsidurti viešo dėmesio centre.

Mergelė

Būsite draugiškai nusiteikę, nors ne visi kontaktai ir komentarai bus pozityvūs. Vis dėlto išlaikyti pusiausvyrą jums padės filosofinė išmintis arba širdį užpildžiusi meilės šiluma.

Svarstyklės

Ši diena turėtų būti skirta tinginiavimui, atsipalaidavimui, tačiau nebūtinai sau galėsite tai leisti. Geriau seksis dirbantiems medicinos, farmacinį, socialinį darbą ar užsiimantiems menu. Kitur stigs praktiškumo, užmojo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nuo pat ryto būsite nusiteikę veržtis pirmyn ir triumfuoti, kad ir kokie konkurentai bandytų užkirsti kelią. Jeigu adekvačiai vertinate savo galimybes, nusivylimų nepatirsite. Pagarbiau elkitės su kitais žmonėmis.

Šaulys

Jums norėsis, kad diena būtų tiesiog rami, be staigmenų. Veikiausiai taip ir bus, jeigu tik neturite uždelstų skolų. Galite gauti honorarą, įsigyti norimą pirkinį, abonementą ar gauti užsisakytą siuntą.

Ožiaragis

Pradėsite dieną gana žvaliai nusiteikę, su optimizmu ir noru bendrauti, visus mokyti, patarinėti. Turėtų neblogai sektis visą dieną, tik nepraraskite budrumo kelyje.

REKLAMA

Vandenis

Regis, labai palaikysite artimą žmogų, jam siekiant kažkokio tikslo. Gali būti, kad net pataikausite šalia esantiems, lepinsite, arba patys iš kitų to lauksite. Vis dėlto nuotaika kaitaliosis ir protarpiais atrodys, jog patys nežinote, ko norite.

Žuvys

Iš pat ryto svajosite apie pramogas, pergales. Kažkokia prasme galite pasijusti laimingesni ir kūrybingesni. Tačiau, jei jums iš tiesų seksis, susidursite su pavydo apraiškomis, intrigomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų