REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Kelmės rajono malkinėje įkurdintame prekybos taške – per pusė tonos nelegalaus alkoholio

Telšių pareigūnų vykdytas ilgalaikis tyrimas birželio 29 dieną davė apčiuopiamų rezultatų.

8

Telšių pareigūnų vykdytas ilgalaikis tyrimas birželio 29 dieną davė apčiuopiamų rezultatų.

REKLAMA

Kelmės r., Tytuvėnuose, pareigūnai sustabdė mikroautobusą „Opel Movano“, vairuojamą Šiaulių rajono gyventojo (gimęs 1980 m.). Automobilio bagažinėje aptiktas nelegalus krovinys pareigūnus atvedė iki Kelmės r. Skogalio kaimo, kur rastas ir prekybos nelegaliu alkoholio distiliatu taškas.

Sustabdytame automobilyje radus du plastikinius, 6 litrų talpos indus, kuriuose buvo, kaip įtariama, nelegalus alkoholio distiliatas, paaiškėjo, kad jie priklauso „Opel Movano“ keleiviui – 1970 m. gimusiam Šiaulių rajono gyventojui. Nors iš pradžių eismo dalyviai pareigūnams pasakojo pramanytą istoriją apie tai, kad neteisėtą alkoholį sustoję nusišlapinti rado žolėje, vis tik, užspęsti į kampą, išklojo tiesą. Paaiškėjo, kad už 40 eurų mašina gabentą krovinį keleivis įsigijo iš Kelmės r. Skogalio k. gyventojo (gimęs 1960 m.).

Narpliodami nelegalaus alkoholio prekybos istoriją, Kelmės policijos pareigūnai nuvyko pas galimą jo prekeivį. Namuose atlikus kratą, iš viso aptikta 13 plastikinių indų, kuriuose buvo 45 litrai, rudos spalvos skysčio, turinčio specifinį stipraus alkoholio kvapą. Nors vyras pareigūnus bandė įtikinti, jog rastas alkoholis – viskas, ką nelegalaus ji turi, pareigūnų nuojauta sakė ką kitą. Tęsiant kratą, buvo rasti 83 pakeliai kontrabandinių cigarečių su baltarusiško pavyzdžio banderolėmis ir be jų.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi mašinoje gabentas stiprus alkoholis buvo bespalvis, o asmens namuose aptiktas – rudos spalvos, tai kėlė dar daugiau įtarimų ir įpareigojo tęsti kratos veiksmus.

Nenuleidę rankų ir toliau vykdę intensyvius paieškos veiksmus asmens ūkiniame pastate, pareigūnai pasiekė tikslo. Sienoje pajudinę plytą, atsivėrusioje ertmėje pareigūnai aptiko plastikinę žarną su čiaupu ir vandens skaitikliu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų