REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
5

Avinas

REKLAMA

Šiandien kils nenumaldomas noras pasikeisti, pagerinti savo gyvenimo kokybę, išvaizdą. Palanku prabilti apie savo jausmus, jeigu esate įsimylėję, norite pasipiršti ar pasiūlyti ką nors malonaus. Neblogai seksis versle, derybose.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Kalbos suksis apie keliones, studijas, politiką. Norėsis kur nors išvažiuoti, pakeisti aplinką, atitrūkti nuo rutinos. Galite gauti lauktą žinią iš užsienio ar valstybinės įstaigos.

REKLAMA

Dvyniai

Padaugės kūrybinės energijos, romantiško polėkio, o tuo pačiu ir optimizmo. Nusimato permainos kažkurioje svarbioje jūsų gyvenimo srityje. Panašu, kad spręsis bendradarbiavimo, įsidarbinimo problemos.

Vėžys

Ši diena bus aktyvi. Išsiskleis jūsų žavesys, komunikabilumas. Gerai jausitės bet kokioje draugijoje. Nepraleiskite progos susitikti su žmonėmis, kuriems miela jūsų draugija. Galite gauti kvietimą į ypatingą renginį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jeigu pajusite meninį įkvėpimą, prasmingai panaudokite šią dovaną - rezultatai nenuvils. Meilėje daugiau laimėsite būdami paslaptingi. Tikėtinas slaptas nuotykis arba jums neabejingo asmens protekcija.

Mergelė

Būsite aistringi, pakilios dvasios, o jeigu susitiksite su mylimu žmogumi - tai galbūt nusiteikę rimtai įsipareigoti. Galima proga pasipelnyti. Jei užsiimate kūrybine, projektine veikla, džiaugsitės neblogais rezultatais.

Svarstyklės

Ši diena gali atnešti malonių įspūdžių, meilės romantikos ir galimybių papildyti piniginę. Jei turite svarbių piniginių reikalų, mėginkite juos paspartinti. Didelė tikimybė, kad jums pavyks šį bei tą realizuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Atsiras skubių reikalų, kuriuos tvarkydami išgirsite komplimentų, intriguojamų pasiūlymų. Kažkokia šiandien išgirsta informacija, patraukli idėja bus naudinga ir nesunkiai realizuojama.

Šaulys

Jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdienių klausimų rate, o į jų aptarimą ir sprendimą sugebėsite įtraukti ne tik šeimos narius, bet ir ne tokius artimus žmones. Galbūt išradingai ruošitės kokiam nors renginiui.

Ožiaragis

Aktyvi, rezultatyvi diena. Būsite draugiški, linkę šmaikštauti, flirtuoti. Su tokia nuotaika netgi sunkus darbas atrodys panašus į žaidimą. Ypač gerai seksis kūrybinės sferos žmonėms, sportininkams.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien puiki diena ir pareigoms, ir meilei. Visais būdais sieksite komforto, gerovės. Galbūt žaviai pavyktų pakoreguoti savo išvaizdą. Nebijokite imtis atsakomybės tarnyboje, rimčiau padirbėti, gal net už du, jei taip susiklostytų situacija.

Žuvys

Daug sužinosite, intensyviai bendraudami su įvairiais žmonėmis, mėgindami įlįsti į jų "kailį". Tai padės suderinti skirtingus interesus. Pravartu daugiau laiko leisti su antrąja puse, gaivinti jausmus. Tik be reikalo neišlaidaukite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų