REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Rūpės namų, šeimos reikalai – metas pradėti arba tęsti anksčiau pradėtus darbus gana palankus. Tai reiškia, kad jėgų ir nusiteikimo tikrai pakaks, bet savaitės viduryje veiksmų derinimas su kitais asmenimis gali skelti kibirkštis – apdairumas patartinas. Daugės trumpų kelionių, išvykų ir smagaus bendravimo.

Avinas. Rūpės namų, šeimos reikalai – metas pradėti arba tęsti anksčiau pradėtus darbus gana palankus. Tai reiškia, kad jėgų ir nusiteikimo tikrai pakaks, bet savaitės viduryje veiksmų derinimas su kitais asmenimis gali skelti kibirkštis – apdairumas patartinas. Daugės trumpų kelionių, išvykų ir smagaus bendravimo.

REKLAMA

Jautis. Įvyks tam tikras lūžis – savaitės viduryje rūpės nebe tai, kokie gražūs esate ir kaip puikiai jaučiatės, bet kiek ir kokios naudos dabar galite gauti. Atrodo, aplinkybės šioje srityje klostysis sėkmingai. Būsite judrūs, patiks trumpos kelionės, išvykos. Savaitės viduryje patartina paisyti visų eismo taisyklių.

Dvyniai. Iki savaitės vidurio dienos bėgs gana ramiai, vyraus įprasta veikla. Savaitės viduryje bus pokyčių: tapsite linksmesni, jausmingesni, linkę pasimėgauti vasaros malonumais. Taip pat gali paaiškėti, jog kai kurie sumanymai per brangiai kainuoja. Bet būsena – ilgam, o finansiniai nesklandumai greitai praeis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Būsite labai veiklūs, energingi, sportiški ir dėl to linkę primesti kitiems savo būdą veikti. Jeigu nebūsite pakankamai apdairūs, savaitės viduryje dėl to gali kilti nesusipratimų – arba namiškiai, arba kai kurie autoritetai gali įsižeisti. Laimė, šie nesklandumai – trumpam. Lydės sėkmė piniginiuose reikaluose.

REKLAMA

Liūtas. Iki savaitės vidurio vyraus įprasta rutina, todėl aplinkiniams sakant, kad kaupiate jėgas ateičiai, galima bus ramiai tinginiauti. Tačiau antroje savaitės pusėje tapsite vis veiklesni, vis šnekesni, staiga iš kažkur rasis vis daugiau nedidelių reikalų, kuriuos reikės sutvarkyti. Žodžiu, gyvenimas pajudės pirmyn.

Mergelė. Tikėtina, kad pirmoje savaitės pusėje didesnių staigmenų nebus. Antroje savaitės pusėje gali truputį padaugėti darbo, bet veiklą čionai lydės ir kažkokios smagios, malonios aplinkybės. Taip pat savaitės vidurys gali atnešti finansinių rūpesčių, tikėtina, jog nelabai didelių ir gana lengvai įveikiamų.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Atrodo, tikrai nestigs veiklos darbe, profesijos srityje. Viską darysite labai greitai, energingai, produktyvumas bus didelis. Tačiau būtent greitis, o gal nerangūs kolegos gali tapti nesusipratimų priežastimi savaitės viduryje. Beje, maždaug tuo metu prasidės labai palankus metas smagiai išties malonių įspūdžių kelionei.

Skorpionas. Pirmoji savaitės pusė bus gana rami. Palankus metas tęsti su kelionėmis, užsieniu susijusią veiklą, pirmiausiai dalykinę. Antroje savaitės pusėje ims daugėti veiklos darbe, profesijos srityje. Vyraus nedideli darbai, reikalai, kuriuos sutvarkyti gana lengva. Jie atneš ir naudos.

Šaulys. Dalykinė gyvenimo pusė bus ganėtinai rami, galima sakyti, apmirusi. Tačiau puikiai klostysis asmeniniai reikalai – nuo savaitės vidurio pasidarys svarbūs kai kurie asmeniniai santykiai, ateis palankus metas juos puoselėti. Maždaug tuomet prasidės ir palankus metas dalykinei kelionei arba dalykiniams ryšiams su užsieniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Dabar bus svarbūs santykiai su kai kuriais asmenimis. Mat gali būti, kad tas kitas asmuo arba asmenys turės labai aiškią nuomonę, kaip ir ką reikia daryti, ir sieks, kad jūs elgtumėtės taip kaip diktuojama. Kol kas teks su tuo kažkaip skaitytis, bet tai – tik kol kas.

Vandenis. Labai linksmas, smagus metas: būsite jausmingi, kūrybiški, dėl to patiksite ir patys sau, ir aplinkiniams. Tai geras metas atskleisti jausmus. Be asmeninės kūrybos, dar gali rūpėti ir aplinkybės, susijusios su sveikata – veikla šioje srityje dažniausiai bus sėkminga, bet savaitės viduryje patartinas apdairumas.

Žuvys. Dalykinė gyvenimo pusė atrodys vasariškai vangiai, kiek daugiau padirbėti reikės nebent savaitės viduryje. Iš tiesų rūpės pramogos, tačiau tokios, kurių metu daug judama, galbūt sportuojama. Dažniausiai jos vyks sklandžiai, bet savaitės viduryje patartina be reikalo nerizikuoti. Bus smagu namus daryti gražesnius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų