REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Simona Burbaitė

Mados ir sveikos gyvensenos tinklaraštininkė, modelis Simona Burbaitė daugeliui jaunų merginų gali būti pavyzdžiu – ji nebijo parodyti savo natūraliosios pusės.

23

Mados ir sveikos gyvensenos tinklaraštininkė, modelis Simona Burbaitė daugeliui jaunų merginų gali būti pavyzdžiu – ji nebijo parodyti savo natūraliosios pusės.

REKLAMA

Savo socialiniame tinkle „Instagram“ Simona pasidalino netipiška asmenuke, kurioje ji pozuoja be makiažo ir siunčia motyvuojančią žinutę kitoms moterims.

„Vasaros grožio tendencija – jokio makiažo! Nes jo atsisakyti – tai moters vidinės jėgos išraiška. Ar priimsi iššūkį?“ – šalia fotografijos brūkštelėjo modelis.

Pastaruoju metu S. Burbaitė vis dažniau paliečia moterims aktualias temas. Dėl šio savo pomėgio, mergina neseniai debiutavo kaip rašytoja ir pristatė savo knygą „Tavo geriausia draugė“.

Knyga atėjo iš trūkumo

S. Burbaitė pasakojo, kad jos knyga gimė remiantis asmeniniais išgyvenimais ir jaučiant artimos draugės trūkumą: „Man trūko bendravimo, artumo ir moteriško solidarumo. Artima draugė stiprina moters saugumo jausmą, o jos neturėjimas yra pavojingas – nesidalindamos savo išgyvenimais ir problemomis mes patiriame daug streso. Žinoma, svarbiausia gyvenimo draugė ir partnerė kiekviena yra pati sau, tačiau geriausią draugę nusipelnė turėti visos moterys“.

REKLAMA
REKLAMA

„Tavo geriausia draugė“ – moters knyga moteriai apie pasitikėjimą savimi ir gerą savijautą, sportą, mitybą, grožį ir madą. Autorė knygoje dalinasi ne tik savo patirtimi, bet ir įvairių sričių profesionalų įžvalgomis, kurias išgirdo įkvepiančių konsultacijų metu.

REKLAMA

„Knygą rašiau tarsi geriausiai draugei, todėl jos formatas nėra įprastas – tai nuoširdus pokalbis su drauge, kuri palaiko, skatina, motyvuoja, niekada nemeluoja, o kai reikia – sudrausmina ir kritikuoja. Žinau, kad šioje knygoje save atpažins tiek jaunos merginos, tiek stiprios ir subrendusios, tačiau savo moteriškumą prislopinusios moterys“, – pasakoja knygos autorė.

S. Burbaitė teigia, kad knyga neskatina moterų siekti tobulybės. Priešingai, jos misija – padėti moterims atskleisti savo unikalumą ir nebijoti išeiti iš komforto zonos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų