REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Grandiozinis realybės šou „2 Barai“ atidarymas Palangoje (Nuotraukos - Karolio Bakūno) (nuotr. tv3.lt)

 Boksininkė Lina įvardijama kaip viena gražiausių realybės šou „2 Barai” dalyvių. Dėl jos galvą pametė jau ne vienas už keturių sienų uždarytas vaikinas, tačiau ji pati juos nuliūdino – ji turi mylimąjį. 

63

 Boksininkė Lina įvardijama kaip viena gražiausių realybės šou „2 Barai” dalyvių. Dėl jos galvą pametė jau ne vienas už keturių sienų uždarytas vaikinas, tačiau ji pati juos nuliūdino – ji turi mylimąjį. 

REKLAMA

„Tikrai neieškau simpatijos. Nors esame neseniai, bet esu įsitikinus, kad jis – vienintelis, nes viskas sekasi puikiai“, - sako ji. Dalyvė džiaugiasi, kad vaikinas į projektą išleido ganėtinai lengvai, palinkėjo gerai praleisti laiką. Kol Lina leis laiką realybės šou, jos mylimasis dirbs Airijoje.

„Jei būčiau vieniša, gal ir būtų kandidatų, kurie man kristų akį“, - nusišypso simpatiškoji Ieva, griežtai atsisakiusi pasakyti vaikinų vardus. Vienaip ar kitaip dabar ji į dalyvius žiūri tik kaip į draugus.

Paklausta, kodėl ryžosi išbandyti save realybės šou, Lina iš karto prisimena praėjusių metų „2 Barai” laimėtoją Julių Mocką. Būtent jis Liną įkvėpė išbandyti kažką naujo, nedvejoti savo jėgomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes, sportininkai, tokių dalykų niekada nedarome, todėl buvo įdomu pamėginti. Kai paskambino, kad patekau, labai apsidžiaugiau“, - šypsosi Lina. Visgi savo pergale ji nėra tokia užtikrinta, nes mato daug stiprių varžovų.

REKLAMA

„Nelabai manau, kad galiu laimėti. Kad ir kaip, mano tikslas yra kuo ilgiau būti projekte. Dėl pergalės nežadu kurti strategijų, bet bandysiu stengtis, kelsiu komandą į viršų“, - tikisi Lina. Ji džiaugiasi, kad gyvenime jai puikiai sekasi sutarti tiek su vaikinais, tiek su merginomis, o kol kas geriausią draugystę atrado kartu su Vaida. Merginos dviese gyvena privačiame kambaryje, viena kitai daro manikiūrus, pešioja antakius.

„Kol kas visi tikrai mieli, draugiški, mieli, tad jaučiuosi tikrai kaip namuose, - nusijuokia Lina. – Prieš atvykdama tikrai bijojau, kad galiu daug kam nepatikti, kad nepatiks mano asmenybė. Bijojau, kad teks būti vienai, bet mane priėmė labai šiltai“.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors dažnas Liną jau pažino kaip ramią ir šiltą asmenybę, ji tikrai neleis „užlipti“ ant galvos.

„Kol kas stengiuosi neparodyti dalykų, kurie galbūt erzina, nepatinka. Bet vėliau viską tikrai pasakysiu“, - užtikrintai sako boksininkė.

Visgi tiek vaikinų simpatijų sulaukianti mergina išduoda nesijaučianti tokia graži.

„Nuo vaikystės kompleksuodavau, kad esu labai liekna. Dabar geriau, bet norėčiau būti stambesnė“,- pripažįsta Lina.

Svarbiausia, dalyvė drąsiai teigia, kad kilus tam tikriems nesklandumams ji tikrai galėtų kiekvieną iš esančių dvylikos dalyvių paguldyti ant žemės ir nuraminti.

„Žinoma, kad galėčiau, tačiau to nedarau“, - juokiasi Lina.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų