REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Telšių rajono policijos komisariato pareigūnams antradienio vakarą teko spręsti kiek neįprastą buitinį konfliktą.

Telšių rajono policijos komisariato pareigūnams antradienio vakarą teko spręsti kiek neįprastą buitinį konfliktą.

REKLAMA

Policijos suvestinėse atsidūrė įrašas, kad antradienį, apie 20 val., gautas pranešimas, jog Telšių r., Dilbų k., namuose, neblaivi (2,82 prom.) 23 metų mergina koja kelis kartus spyrė taip pat girtai (2,86 prom.) mamai (g. 1960 m.) į galvą.

Po to smurtavusi mergina namuose palikusi savo vaiką (g. 2015 m.) pasišalino. Nukentėjusioji į gydymo įstaigas nesikreipė.

Įtariamoji netrukus buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Mergaitė perduota motinos sesei.

Viešvėnų seniūnijos (kuriai priklauso Dilbų kaimas) darbuotoja Zita Bumblauskienė portalui tv3.lt pasakojo, kad toje vietoje gyvena tik moteris su vyru. „Ta šeima yra seniūnijos įskaitoje. Moteris yra stipriai išgerianti, jos vyras gerokai tvarkingesnis. Jis atidirba dėl mokamos pašalpos skiriamus viešuosius darbus už abu. Apie dukrą ir vaiką daug informacijos neturime, nes jie gyvena ne Lietuvoje.“

Telšių rajono policijos komisariato atstovė spaudai Aušra Blaževičienė patvirtino, kad įtariamoji buvo sugrįžusi iš užsienio atostogų. Tačiau, kodėl įvyko konfliktas iki šiol neaišku. „Tiek dukrai, tiek mamai nustatytas sunkus girtumo laipsnis. Tad kažkokių logiškų paaiškinimų, kodėl įvyko konfliktas niekas nepateikė“, - pridūrė A. Blaževičienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų