REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Isaiah Hartensteinas (nuotr. Fotodiena.lt)

Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavęs vokietis Isaiah Hartensteinas šiąnakt buvo pašauktas NBA naujokų biržoje.

21

Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavęs vokietis Isaiah Hartensteinas šiąnakt buvo pašauktas NBA naujokų biržoje.

REKLAMA

19-metį puolėją 43-iuoju šaukimu pasirinko Hiustono „Rockes“ klubas. Tiesa, prieš naujokų biržą vokiečiui buvo prognozuojamas aukštesnis šaukimas.

2 metrų 13 centimetrų ūgio I. Hartensteinas Eurolygoje rungtyniavo penkiose rungtynėse, aikštėje praleido po kiek daugiau nei tris minutes ir pelnė 1 tašką bei atkovojo 0,8 kamuolio.

Lietuvos čempionate vokietis pelnė po 4,7 taško ir atkovojo po 3,4 kamuolio per susitikimą.

Po vienos iš treniruočių, vykusių prieš naujokų biržą, kurioje krepšininką stebėjo Portlando „Trail Blazers“, jis sakė: „Manau, kad galiu daug ką daryti geriau.“

Taip pat I. Hartensteinas akcentavo, kad visada, jau nuo mažumės, buvo „Blazers“ fanas. Kaip savo stiprybę krepšininkas išskyrė perdavimus. 

REKLAMA
REKLAMA

Atidavė vokietis duoklę ir Šarui, apie kurį kalbėjo: „Šarūnas man įskiepijo tai, kad svarbiausia – ne pelnyti taškai, o visi maži dalykai.“

Šarūnas Jasikevičius po rungtynių Utenoje lapkričio mėnesį apie savo auklėtinį, kuris jau per pirmąją pusę surinko 12 taškų, sakė: „Žinoma, kad nustebino. Nustebino jo solidumas, jis išpildė visas gynybines taisykles, praktiškai niekur nevėlavo. Jei žmogus atlieka tokį darbą, tų 12 taškų kartais net nereikia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų