REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Kim Kardashian (nuotr. Vida Press)

Kalbėdama apie paparacų užfiksuotas ir internetinėje erdvėje pasirodžiusias fotografijas iš atostogų Meksikoje, Kim Kardashian (36 m.) teigė, jog jame dėmesį kaustantis užpakaliukas buvo specialiai retušuotos, kad atrodytų ne taip dailiai.

31

Kalbėdama apie paparacų užfiksuotas ir internetinėje erdvėje pasirodžiusias fotografijas iš atostogų Meksikoje, Kim Kardashian (36 m.) teigė, jog jame dėmesį kaustantis užpakaliukas buvo specialiai retušuotos, kad atrodytų ne taip dailiai.

REKLAMA

Moteris prisipažino, kad tuo metu ji nesportavo jau 3 mėnesius ir tikrai nebuvo pačios geriausios formos, tačiau vis tikino, jog atviros nuotraukos buvo paryškintos ir paretušuotos, kad Kim užpakaliukas atrodytų blogiau, nei yra iš tikrųjų.

Kim socialiniuose tinkluose talpina efektais ir specialiais filtrais pakeistas nuotraukas, tačiau šiose atostogų akimirkose paparacai užfiksavo celiulitą ant garsaus moters užpakaliuko ir šlaunų.

„Būdama Meksikoje pamačiau tas retušuotas fotografijas, o nelygumai ant užpakaliuko dar labiau paryškinti“, - sakė Kim pokalbių laidoje „The View“. „Tuo metu tikrai buvau ne pačioje geriausioje savo formoje ir sporto salėje nesilankiau 12 savaičių. Man net 2 kartus operavo gimdą, o apie visa tai pasakojama ir mūsų realybės šou. Jau tada nesijaučiau savimi, o žmonėms pradėjus platinti tikrovės neatitinkančias nuotraukas, susiėmiau ir, padedama trenerės, pradėjau sportuoti.“

REKLAMA
REKLAMA

Balandį internete paplito moters, besimėgaujančios karšta Meksikos saule, fotografijos. Poilsiaudama Kim dėvėjo trumpus marškinėlius ir juodos spalvos siauras maudymosi kelnaites.

REKLAMA

Po to, kai „Twitter“ socialiniame tinkle Kim draugai priekaištavo moteriai dėl jos kūno ir celiulito, realybės šou žvaigždė įžūliai gyrėsi apie savo atostogas prabangiame užsienio kurorte. Ji taip pat džiaugėsi netekusi kelių kilogramų, kuriuos ištirpino pasigautas gripas.

Po viešumoje pasirodžiusių fotografijų ir pradėjus sportuoti, Kim pokalbių laidoje pasakojo, kad jau tris savaites laikosi griežto rėžimo. Jai taip pat paskirtas naujas mitybos planas, kurį sudarė socialiniame tinkle sutikta mergina.

„Tikrai žinau, kad norint kažko pasiekti, reikia dirbti. Kasryt keliuosi 5.30 - 6 val. ryto ir, prieš nubundant vaikams, sportuoju maždaug valandą ar pusantros“, - teigė Kim.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pakeitė ne tik sporto, bet ir mitybos įpročius.

„Anksčiau tiesiog galvodavau, kad to paprasčiausiai nevalgysiu, bet mano mityboje buvo mažai angliavandenių, o su tuo kovoti tapo sunku“, - pridūrė ji.

Nauja trenerė moterį išmokė valgyti teisingai.

„Anksčiau valgiau netaisyklingai, o dabar mano racioną papildė daugiau daržovių ir sveikų angliavandenių. Praėjus tik kelioms savaitėms pastebėjau, kad kūnas sutvirtėjo ir dėl to be galo džiaugiuosi. Man patinka trenerės vedamos intensyvios treniruotės, kartu padedančios atsikratyti streso“, - sakė Kim.

Viešo gyvenimo trūkumai

Nuolatinėje rampos šviesoje gyvenanti realybės šou žvaigždė taip pat atskleidė turinti storą odą ir žinanti, ką reiškia savo kasdienybę demonstruoti visam pasauliui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kartais esu nejautri, tačiau taip pat matau, kad žmonės dėl to nukenčia. Aš taip pat kartais pratrūkstu“, - prisipažino ji. „Nėra malonu, kai žmonės apie tave sako vien blogus dalykus. Jie mano, kad klaviatūra leidžia išsakyti visas susikaupusias negatyvias mintis, tačiau tai nėra gerai.“

Moteris prisipažino, kad vienas blogiausių jos momentų buvo tada, kai visuomenė abejojo, ar Paryžiuje spalio mėnesį įvykęs apiplėšimas vyko iš tikrųjų.

„Atsiradus šioms kalboms supratau, kad reikia atsitraukti ir pailsėti nuo visų socialinių tinklų ir nuomonių. Man tai nerūpi, nes tiesa galiausiai paaiškės. Esu namie su savo vaikais ir čia saugu“, - laidos vedėjams sakė Kim.

REKLAMA

Ji taip pat kalbėjo ir apie sudėtingus santykius su translyčiu patėviu Caitlyn Jenner ir atskleidė, kad su ja nebendravo jau kelis mėnesius. Paklausus, ar Caitlyn knygą „The Secrets of My Life“ skaitė Kim, moteris nedelsiant atsakė, kad ji ją iš dalies suerzino.

„Mūsų šeima – labai artima ir negandas išgyvename kartu, tad viskas bus gerai“, - sakė Kim.

Socialinių tinklų asmenybė pridūrė, jog kai kurios knygoje atskleistos detalės jai kėlė nerimą.

„Mane šokiravo skaudinantys ir melagingi knygoje aprašomi dalykai. Galų gale, mano mama ir Caitlyn kartu buvo net 25 metus. Nenoriu kaltinti Caitlyn, bet ji visuomet išliks mano patėviu, mane užauginusiu ir tiek daug dalykų gyvenime išmokiusiu žmogumi. Mirus tėčiui, ji perėmė jo vaidmenį. Niekada nepamiršiu, kad būtent Caitlyn įdiegė mumyse norą turėti vaikų ir prisidėjo prie mano asmenybės kūrimo“, - pasakojo Kim. „Ar kalbėjau su ja pastaruosius porą mėnesių? Ne.“

Nepaisant to, realybės šou žvaigždė tvirtai tikėjo, kad tai tęsis neilgai.

„Nesame ta šeima... šiuo metu darome pertrauką. Turime seserų, tad viskas susitvarkys“, - teigė ji.

Moteris omenyje turėjo vis dar su Caitlyn bendraujančias seseris Kendall (21 m.) ir Kylie (19 m.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų