REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Vytautas Bertašius (nuotr. asm. archyvo)

Žinomas renginių vedėjas ir organizatorius Vytautas Bertašius artėjant vestuvių sezonui pasiūlė visiškai naują paslaugą – nemokamas profesionalias konsultacijas, kaip surengti įsimintiną vestuvių šventę. „Tai nieko nekainuoja, išskyrus jūsų laiką, o mainais gausite daug naudingos informacijos ir svarbiausia – išvengsite apmaudžių klaidų“, – sako patyręs renginių vedėjas.

9

Žinomas renginių vedėjas ir organizatorius Vytautas Bertašius artėjant vestuvių sezonui pasiūlė visiškai naują paslaugą – nemokamas profesionalias konsultacijas, kaip surengti įsimintiną vestuvių šventę. „Tai nieko nekainuoja, išskyrus jūsų laiką, o mainais gausite daug naudingos informacijos ir svarbiausia – išvengsite apmaudžių klaidų“, – sako patyręs renginių vedėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugiau nei 10 metų vestuvių ir kitų renginių organizavimo versle besispecializuojantis V. Bertašius pastebi, kad jaunieji dažnai pridaro klaidų tiesiog iš nežinojimo: kai kurie apskritai nežino, nuo ko pradėti planuoti savo vestuvių šventę, kiti – itin aktyviai viską imasi organizuoti patys, o paskui nusivilia, jei kas nors nepavyksta. Be to, nemažai užsienyje gyvenančių lietuvių vasarą grįžta į Lietuvą atšokti savo vestuvių, tad jiems tenka viską planuoti ir užsakyti per atstumą.

REKLAMA

Kaip išvengti klaidų ir nesugadinti savo šventės? Daugelio nesklandumų galima išvengti pasikonsultavus su profesionalu.

Duoda naudingų patarimų

Norint surengti įsimintiną vestuvių šventę, reikia nemažai žinių ir patirties, o jaunieji neretai „neišsigrynina“, ko konkrečiai nori, nežino, iš ko gali rinktis, ir daugybės kitų niuansų.

„Tokios situacijos, į kurias dažnai patenka jaunieji, paskatino mane imtis šios iniciatyvos ir suteikti bent tą esminę informaciją, nuo ko reikėtų pradėti. Vestuvių rinkoje tai visiškai nauja paslauga, anksčiau niekas to nedarė“, – sako V. Bertašius ir ragina drąsiai konsultuotis planuojančius vestuves.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomas renginių vedėjas pirmiausia siūlo niekada „aklai“ neužsakyti paslaugos, o visada galvoti, kas labiausia tiktų jūsų vestuvėms: čia, nekalbant apie nuotakos atrodymą, taip pat egzistuoja mados ir reikia žinoti, ko norite, bei nemažai išmanyti.

„Tai nereiškia, kad pats imsiuosi dekoruoti jūsų šventę, bet parekomenduoti kokybiškus paslaugų teikėjus ar bent „užvesti ant kelio“ tikrai galiu“, – sako V. Bertašius ir kaip elementarų pavyzdį įvardija apvalius stalus, kurie nebėra naujiena ar kažkas nematyto šiuolaikinėse vestuvėse, tad jei jūsų šventės vietoje jų nėra, tiesiog galima išsinuomoti – dėl to vestuvių biudžetas labai nepadidės, o mainais turėsite tikrai gražią aplinką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ragina nebijoti derėtis

Į vestuvių šventę paprastai nemažai investuojama, tad norėtųsi (ir reikėtų siekti!) gauti maksimaliai kokybiškas paslaugas – ar tai bus renginio vedėjas, ar atlikėjas, ar fotografas, ar kt.

„Pasikonsultavę su manimi susidarysite bendrą vaizdą, suprasite, ko patys norite, ir galbūt net sutaupysite pinigų. Vienas iš būdų tai padaryti – derybos. Iš patirties galiu pasakyti, kad paslaugos teikėjo lankstumas yra geras bruožas“, – pataria V. Bertašius.

Pasak jo, kartais klaidų neišvengiama ir ieškant būdų sutaupyti: taupoma arba ne ten, kur reikia, arba permokant už paslaugas.

REKLAMA

„Visada reikia ieškoti geriausio varianto savo šventei – apie tai daug kalbamės su jaunaisiais. Profesionalus požiūris iš šalies jiems tarsi atveria akis, praplečia akiratį, kad gali būti ir taip, ir kitaip. Nebūtina rinktis iš vieno vienintelio varianto, jų yra gerokai daugiau“, – sako V. Bertašius ir juokiasi, kad dažnai jauniesiems yra tarsi gidas į jų pačių vestuves.

Diktuoja sėkmės formulę

Paklausus, gal yra kokia taisyklė, kaip surengti įsimintiną šventę, V. Bertašius tvirtina, jog vieno universalaus atsakymo čia nėra: reikia rasti „raktą“ į savo svečius, nes būtent nuo jų priklauso du trečdaliai renginio sėkmės. Jis visuomet ragina jaunuosius pabūti savo svečių vietoje: galvokite apie konkrečius žmones – kas jiems patinka, ką jie mėgsta – ir tada nuoširdžiai atsakykite į klausimą, ar jiems būtų smagu jūsų šventėje.

REKLAMA

„Nemanykite, kad renginio vedėjas, kuriam patikite savo vestuves, yra suinteresuotas tik gauti uždarbį. Gero renginių vedėjo vizitinė kortelė – geri renginiai, todėl norisi viską kilstelėti į aukštesnį lygmenį. Dabar vestuvės jau nėra tik balius, kaip kad būdavo anksčiau. Manau, žmonės, organizuodami vieną svarbiausių (jeigu ne pačią svarbiausią!) šventę savo gyvenime, turėtų būti gerokai reiklesni“, – sako renginių vedėjas V. Bertašius.

******

Nemokamai renginių vedėjo Vytauto Bertašiaus konsultacijai registruokitės tel. (+370) 626 80 604 (gyvenantiems užsienyje yra galimybė konsultuotis nuotoliniu būdu)

Apie renginių vedėją Vytautą Bertašių:

Patirtis: 10 metų

Savybės: aktyvus, profesionalus, reiklus

Vestuvių skaičius per sezoną: apie 40

www.vytautasbertasius.lt

facebook: Renginių vedėjas Vytautas Bertašius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų