REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
88
Mergina laukia (nuotr. Fotolia.com)
88

Avinas

REKLAMA

Galite tikėtis komplimentų ir kitokių dėmesio ženklų iš priešingos lyties. Turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas ar spragas. Vakare palanku tvarkyti buitinius reikalus, meistrauti arba nerti į kūrybos gelmes.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Pagerės asmeniniai santykiai, atsinaujins perspektyvi pažintis. Tikėtini svarbūs sprendimai ir versle, ir asmeniniame gyvenime. Pavyks įgyvendinti seną sumanymą, įsigyti planuotą daiktą. Vakaras pasižymės romantišku polėkiu.

REKLAMA

Dvyniai

Neblogai suksitės, jeigu reikia reikalauti skolų grąžinimo ar pan. Turbūt noriai padėsite ir artimiesiems, tarpininkausite. Tačiau neišvengsite nemažų išlaidų.

Vėžys

Niekas negalės sutrukdyti jums užsidirbti pinigų ir populiarumo. Iš ankstesnio įdirbio nusimato pajamos. Galite sudaryti naudingą sutartį arba gausite pakvietimą į renginį.

Liūtas

Būsite kupini optimizmo ir toli siekiančių planų, vilčių. Gera diena kelionei. Galbūt atsiras darbo, už kurį jums bus neblogai atlyginta.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Diena bus kupina susitikimų, pažinčių ir įspūdžių. Kai kurie susitikimai turės įtakos jūsų profesinei, verslo ateičiai. Jūsų būsena rodys, kad esate nusiteikę pasinerti į meilės romantiką.

Svarstyklės

Jei planuojate susitikti su bičiuliu, simpatija ar giminaičiu, pasistenkite tai padaryti iki pietų. Vakare pajusite, kad nusipelnėte malonaus poilsio, atsipalaidavimo. Geras laikas užsiimti menine kūryba, pamedituoti.

Skorpionas

Būkite atidūs aplinkiniams, įsigilinkite į naujai besiklostančias aplinkybes ir kylančias abejones. Pravartu gilinti žinias, aiškintis instrukcijas ir kt. Keistu būdu net neįtikėtini projektai gali virsti tikrove.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Norėsis daryti gerus darbus, keistis. Įdomių idėjų gali kilti, jei sumanysite keisti interjerą, asmeninį stilių, šukuoseną. Susitiksite su žmogumi, iš kurio galite tikėtis draugiškos pagalbos.

Ožiaragis

Galite sudalyvauti kultūriniame renginyje, pristatyme, gauti gerą žinią. Tikėtina įdomi viešnagė arba išsiilgtas svečias. Norėsis dosniai reikšti jausmus, mylėti, dalintis.

Vandenis

Geras metas įvairiems pokalbiams, deryboms. Turėsite galimybę pasitarti ir naudingai susitarti. Vakaras leis pasimėgauti žemiškais malonumais. Ir buitiniai rūpesčiai neslėgs, lengvai su jais tvarkysitės.

Žuvys

Jums reikia naujų įspūdžių. Tiktų prisipažinti, kad mylite, išvykti į kelionę, susisiekti su svarbiu žmogumi, įgyvendinti kūrybinį sumanymą. Puikiai pasijusite, jei skirsite pakankamai dėmesio savo išvaizdai, sveikatai, namų jaukumui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų