REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su trenksmu sugrįžtantis ir rugpjūčio 28-20 dienomis į pajūrį kviečiantis festivalis „Karklė Live Music Beach 2017“ toliau džiugina melomanus. Skelbiami dar keturi ant didžiosios scenos lipsiančių grupių pavadinimai: Mike Perry, „BIX“, „Naktinės Personos“ ir „Žalvarinis“.

Su trenksmu sugrįžtantis ir rugpjūčio 28-20 dienomis į pajūrį kviečiantis festivalis „Karklė Live Music Beach 2017“ toliau džiugina melomanus. Skelbiami dar keturi ant didžiosios scenos lipsiančių grupių pavadinimai: Mike Perry, „BIX“, „Naktinės Personos“ ir „Žalvarinis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mike Perry: švediškos šokių mokyklos absolventas

Iš Švedijos kilęs didžėjus ir muzikos prodiuseris Mike Perry Europos šalių šokių ir elektroninės muzikos topus užkariavo praėjusiais metais. Mike Perry tarptautinės šlovės susilaukė kartu su dainininke Shy Martin įrašęs hitu tapusį kūrinį „The Ocean“.

REKLAMA

Šiltas, vasariškas, pulsuojančio elektroninio ritmo ir žavaus vokalo nuspalvintas kūrinys įkopė ne tik į daugelio Europos šalių topus, bet ir į prestižinio JAV muzikinio žurnalo „Billboard“ sudaromą šokių ir elektroninės muzikos viršūnę.

Sėkmė nepalieka atlikėjo ir toliau – jis kviečiamas į didžiausius elektroninės muzikos festivalius, renka pilnas sales ištikimų gerbėjų ir leidžia hitus, kuriuos bemat pamilsta visi šokių muzikos gerbėjai.

REKLAMA
REKLAMA

„BIX“ gaudys vagis ir kvies baliavot

Šiemet trisdešimtmetį „Siemens“ arenoje minėsianti grupė „BIX“ jubiliejų pradės švęsti dar vasarą. Drąsiai legendine Lietuvos roko grupe vadinami šiauliečiai pajūrio festivalininkams parodys, kokią galingą ir stiprią patirtį per tiek metų yra sukaupę. Karklės scenoje skambės ne tik užpernai pasirodžiusio naujausio grupės albumo „RAY“ dainos, bet ir populiariausi, per ilgą karjerą įrašyti kūriniai, kurių žodžius puikiai prisimins visi BIX‘ų fanai.

„Naktinės Personos“ paskandins sentimentų debesyse

Jeigu legendine Lietuvos roko grupe vadiname „BIX“, tai mūsų šalies pop muzikos karaliais drąsiai galime įvardinti grupę „Naktinės Personos“. Dešimtmetį gyvavusi ir 2002 metais skirtingais keliais pasukusi grupė 2014-aisiais sugrįžo į muzikinį pasaulį, surengdama itin sėkmingą koncertinį turą „Po 20 metų“ ir užpildžiusi didžiausias mūsų šalies arenas. Ši sėkmė tik patvirtino, jog jų kuriama muzika – neužmiršta ir mylima iki šių dienų, o muzikantai tikina, kad koncerto pajūryje metu naujai suskambės visi nostalgiški hitai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žalvarinis“: moderni ir neįprasta liaudies dainų interpretacija

„Žalvarinis“ – 2001 metais savo veiklą pradėjusi viena garsiausių Lietuvos ekspresyvaus folk-roko grupė. Jų atliekamos lietuvių liaudies dainų interpretacijos, kuriose derinami įvairiausi muzikos stiliai, visuomet skamba naujai ir neįprastai. Vienas svarbiausių grupės tikslų – atgaivinti jau nykstančias lietuvių liaudies dainas, pateikti jas klausytojui moderniai ir patraukliai, o tą grupė jau ne pirmus metus sėkmingai darys ir Karklės festivalio scenoje.

REKLAMA

Festivalio organizatoriai užsimena, jog melomanams yra paruošę ir daugiau muzikinių staigmenų, tačiau jas žada atskleisti po truputį – artėjant renginiui.

„Karklė Live Music Beach“ lieka ištikimas savo sukurtoms tradicijoms bei pajūrio atmosferai, kuri lemia jo unikalumą ir išskirtinumą Lietuvos renginių fone. Pajūryje rugpjūčio 18-20 dieną bus galima išgirsti AronChupa, „Leon Somov & Jazzu“, Mahmut Orhan, islandus „Vök“, „Lilas ir Inomine“, Radistus, Manfredą, „Weiss“, „Lemon Joy“, „Biplan“ ir daugelį kitų garsių Lietuvos ir užsienio atlikėjų.

Vienas iš skiriamųjų festivalio bruožų yra ir tai, kad jo organizatoriai visuomet skiria daug dėmesio elektroninei šokių muzikai, kuri kasmet turi savo atskirą sceną ir savą publiką. Ne išimtis ir šie metai, skirtumas tik tas, kad šiai vasarai yra parengtos net dvi skirtingos koncepcijos, kaip išlaikyti festivalio dalyvius ant kojų aušros, ir abi jos bus įgyvendintos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų