REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Vieniša moteris (nuotr. Fotolia.com)
11

Avinas

REKLAMA

Esate kupini gyvenimo džiaugsmo, noro bendrauti, mylėti. Tai sėkmės laikas ir tvarkant reikalus, ir jausmų srityje, suskubkite juo pasinaudoti. Verta tvarkyti reikalus, susijusius su vaikais, šeima. Galite tikėtis malonių staigmenų iš mylimo asmens.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Bus svarbu organizuotai veikti, kad suspėtumėme viską atlikti ir nepavargti. Būkite atidesni savo nuotaikai ir sveikatai, neleiskite sau nervintis dėl niekų. Raskite laiko vakare susitikti su draugais ar mylimu žmogumi.

REKLAMA

Dvyniai

Viskas geriau, nei jums atrodo. Priimkite pasiūlymus bendradarbiauti ar tiesiog paviešėti, pasilinksminti. Šiandien užsimezgęs atsitiktinis flirtas gali baigtis rimtu romanu.

Vėžys

Kiek komplikuotas metas: sunkiai rasite sau vietą, galimybę pasireikšti, patikti. Nurimkite, nesklandumų sumažės. Patartina spręsti mokesčių, skolų problemas.

Liūtas

Jūsų vaidmuo ir įtaka didės, sulauksite įtakingų asmenų dėmesio. Tačiau dėl atsiveriančių gerų progų rizikuokite tik tuomet, jei jaučiate, jog vieni suvaldysite situaciją. Ši diena itin palanki dirbantiems kūrybinį darbą namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nors dalykinių rūpesčių bus per akis, raskite laiko vaikams ar mylimam žmogui. Puiki proga paskubinti reikalų tvarkymą: pakaks palankių aplinkybių. Tai geras laikas ir pokalbiui su vadovu ar partneriais, nes tai geras laikas planuoti būsimus darbus.

Svarstyklės

Turite daug įvairių rūpesčių, darbų, darbelių, neįvykdytų įsipareigojimų. Ir šiandien jums pavyks nuveikti nemažai naudingo: sugalvosite, kaip išspręsti susikaupusias problemas ar bent jau apeiti. Ši diena palanki kreiptis patarimo, pagalbos į draugus.

Skorpionas

Verta atsipalaiduoti ir nevaržyti savęs įsipareigojimais, nevarginti sunkiais, nemaloniais, nuobodžiais darbais – jums reikia pailsėti, ramiai pasvajoti. Svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Puiki diena, kai verta rizikuoti, daug norėti, imtis ambicingų sumanymų. Būkite drąsūs, atkaklūs, tiesa, ir taktiški, švelnūs: šiandien itin nepalanku ką nors užgauti, nuskriausti.

Ožiaragis

Dabartiniai veiksmai naudingi, o įgyta patirtis vertinga. Palanku spręsti finansines problemas ir tvarkyti svarbius verslo reikalus: aptiksite netikėtą išeitį, kitų būdų, naujų galimybių.

 

Vandenis

Gerų netikėtumų, naujienų metas, tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, todėl likite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos. Būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite. Svarbių reikalų rytdienai neatidėkite.

Žuvys

Nepersistenkite darbe: artimiesiems reikės skirti daugiau jėgų bei laiko, nei tikėjotės, bet tai išsklaidys įtampą, labiau suartins.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų