REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Katie Testa (nuotr. Twitter)

Floridoje gyvenančios paauglės internetinių draugų armija apgynė ją nuo dabar jau buvusio vaikino, kai šis, atsakydamas į koketišką trumpąją žinutę, sukritikavo merginos figūrą.

36

Floridoje gyvenančios paauglės internetinių draugų armija apgynė ją nuo dabar jau buvusio vaikino, kai šis, atsakydamas į koketišką trumpąją žinutę, sukritikavo merginos figūrą.

REKLAMA

Socialiniame tinkle „Twitter“ Katie Testa (19) paviešino įžeidžiantį pokalbį su jos buvusiu draugu Mattu (20). Šimtai tūkstančių nepažįstamųjų palaikė Katie sprendimą nutraukti santykius su šiuo vaikinu ir teigė, jog jis nevertas šios merginos.

Kalbėdama su naujienų portalo „Daily Mail Online“ komanda, Katie teigė, jog šis įvykis padėjo suprasti, kad ji nenusipelno būti taip kritikuojama.

Birželio 1-ą dieną mergina pasidalino asmenuke, daryta priešais miegamajame esantį veidrodį. Nuotraukoje jos veidas uždengtas telefonu, o dėvi ji skirtingų spalvų maudymosi kostiumėlį. Tokią pat fotografiją ji nusiuntė ir savo vaikinui Mattui, su kuriuo susitikinėjo jau 5 mėnesius. Vietoje to, kad būtų pamalonintas, Katie draugas išreiškė nepasitenkinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina liepė paaiškinti, kas negerai, rašydama: „Pasakyk man, Mattai.“

Būtent po šių žodžių jis pateikė nelabai malonų atsakymą, „Twitter“ tinkle sukėlusį internautų pasipiktinimo bangą.

REKLAMA

„Ant tavo kojų yra celiulito ir aš to nekenčiu, o tavo pilvas yra ne toks, koks patinka man“, - rašė jis. „Tai man nedavė ramybės nuo pat pirmojo mūsų pasimatymo. Atsiprašau. Dabar jaučiuosi kaip šikšnius.“

Nė kiek nesutrikusi Katie atrašė „Gerai, nes toks ir esi“ ir atsisveikino. Ekrano kopiją ji įkėlė į savo „Twitter“ paskyrą, pavadindama tai „Viso, berniuk.“

Nuo šio įvykio paviešinimo, Katie gauta žinutė patiko daugiau kaip 275 tūkst. internautų, o pasidalinta ja buvo dar 50 tūkst. kartų. Mergina sulaukė tūkstančių pranešimų, teigiančių, kad Katie yra graži mergina, o jos figūra – be trūkumų. Kai kurie jų surado paties vaikino profilį ir komentavo, jog Mattas nėra toks puikus laimikis, kokiu jis save laiko.

REKLAMA
REKLAMA

„Jam nenuskilo, nes tu tikrai atrodai nuostabiai“, - rašė vienas vyras.

„Esi tikra gražuolė. Jis nevertas tavęs“, - pridūrė kitas.

„Visoms celiulito turinčioms merginoms – jūs tobulos“, - teigė trečias.

Katie prisipažino, kad tai ne pirmas kartas, kai Mattas neigiamai atsiliepė apie jos išvaizdą.

„Jis dažnai prisikabindavo prie mano tatuiruočių ar makiažo, bet ši žinutė mane įskaudino labiausiai“, - sakė ji ir pridūrė, kad kitą rytą ji nutraukė su juo visus santykius. Paauglė buvo per daug įskaudinta, kad galėtų su juo apie tai kalbėti, o visa situacija ją vertė jausti gėdą.

Išsiskyrimo metu Katie paklausė Matto, kodėl jis, jei nuo pat pirmos dienos jos figūra Matto nežavėjo, ryžosi eiti į pirmą pasimatymą. Vaikinas atsakė taip pasielgęs dėl jos linksmo ir mielo būdo, o į svorį jis bandė nekreipti dėmesio. Laimei, Katie palaiko ne tik internautai. Jos užnugaryje tvirtai stovi mama ir draugai.

„Būtent jie man padėjo suprasti, kad esu miela ir noriu kitus daryti laimingus, tačiau jis pats su manimi taip nesielgia“, - sakė mergina. „Kadangi mano išvaizdą jis kritikavo nuo pat pirmos dienos, maniau, jog tai normalu, bet, pasikalbėjus su mama ir geriausiomis draugėmis, jos man atvėrė akis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų