REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šiandien, 18 val., portale VMGonline.lt startuos rekordas, kuris perrašys kulinarinę Lietuvos istoriją. Alfas Ivanauskas ves 24 valandas be jokios pertraukos truksiantį kulinarijos šou, kuris prasidės ant vandens, o baigsis… danguje! Šou metu „Virtuvės mitų griovėjų“ vadas pagamins daugiau nei 50 patiekalų. Ko galite tikėtis? To, ko niekada net nesitikėtumėte.

Jau šiandien, 18 val., portale VMGonline.lt startuos rekordas, kuris perrašys kulinarinę Lietuvos istoriją. Alfas Ivanauskas ves 24 valandas be jokios pertraukos truksiantį kulinarijos šou, kuris prasidės ant vandens, o baigsis… danguje! Šou metu „Virtuvės mitų griovėjų“ vadas pagamins daugiau nei 50 patiekalų. Ko galite tikėtis? To, ko niekada net nesitikėtumėte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Virtuvės mitų griovėjų“ vadas niekada neina lengviausiu keliu. Tai įrodo VMG leidiniai, nuolat pelnantys pasaulinius apdovanojimus, išskirtiniai reportažai iš garsiausių ir įdomiausių pasaulio restoranų ar viešbučių, į kuriuos po ilgų pastangų patenka tik išrinktieji, desertų šou, apie kurio unikalumą žinia jau seniai peržengė Europos ribas, laida „Kulinariniai triukai“, kurios metu žiūrovams kiekvieną sezoną atskleidžiamos pasaulinės kulinarijos tendencijos. Šiandien Alfas Ivanauskas neria į dar vieną iššūkį – jis ves 24 valandas be jokios pertraukos truksiantį kulinarijos šou „Kulinariniai triukai“ ir žada jo metu ne tik kalbinti garsiausius Lietuvos žmones, bet ir padovanoti nenutrūkstamą kulinarinių šedevrų gaminimo rekordą.

REKLAMA

Paklaustas, ar visi 50 patiekalų bus tokie pat netikėti, kokius žiūrovai stebi laidoje „Kulinariniai triukai“, Alfas tikino, kad siurprizų bus tiek daug, kad jų vardijimui tektų skirti dar vieną parą. Ir jie tęsis nuo vakaro iki vakaro, įtraukiant visiškai naujus receptus, kurie kulinarinėje studijoje bus gaminami pirmą kartą, iki legendinių Alfo šedevrų, turinčių knygos vertą istoriją. Vienas labiausiai laukiamų – egzotiškasis tortas, kurio recepto paprašė Prancūzijos prezidento virėjas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai – tortas, kurio nebūtų gėda patiekti princesės vestuvėse. Ir dėl jo įspūdingos išvaizdos (ko vertas vien rožinis biskvitas), ir dėl egzotinių skonių, kurie netikėtai darniai susipins į vieną“, – pasakoja A. Ivanauskas. Ne mažiau žiūrovų laukiama ir garsioji Alfo pica, kuri atėmė žadą niujorkiečiams – Alfas išduoda tik tiek, kad dėl slapto ingrediento ji kvepės… džiovintomis slyvomis! Arba mėsainis, pirmą kartą „Virtuvės mitų griovėjų“ vado gamintas Londone po pažinties su vienu žymiausių Didžiosios Britanijos virtuvės šefų. Kas jis ir kodėl į mėsainio receptą bus komponuojamos net vyšnios ir lazdynų riešutai, sužinosite stebėdami rekordo transliaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nereikia galvoti, kad tai, ką gaminsiu 24 valandas be jokios pertraukos truksiančiame kulinarijos šou, bus itin sudėtinga. Prioritetą teikiu ir greitiems receptams, pavyzdžiui, braškių ledams, gardintiems šokoladiniais sausainiais, kuriuos „Virtuvės mitų griovėjų“ komanda jau praminė greičiausiais pasaulyje. Kažkada juos vos per pusvalandį pagaminau atostogaudamas Azijoje, kai per vakarą ekspromtu sukūriau net 80 porcijų elitinio vakarėlio svečiams“, – apie kelionių ir atradimų jose sukauptą patirtį pasakoja Alfas, pridurdamas, kad šou stebėsiančius žiūrovus pakerės ir iš prestižinio restorano Italijoje atsivežtas mango salotų ir sūrio receptas arba argentinietiškas didkepsnis su padažu, pagamintu iš bananų. Kokiai garsenybei teks garbė jo ragauti, sužinosite jau netrukus.

REKLAMA

Atskleidžiame ilgai slėptą dalyvių sąrašą.

20:00 val.

Prodiuseris ir žurnalistas Audrius Giržadas. Kalbėsime apie meilę televizijai ir maistui, arba atvirkščiai. Nuspręsite jūs, kas iš šių dalykų yra didesnė televizijos vilko meilė! Eurovizijos užkulisių žinovas atskleis, kokios aistros ten verda ir ką reiškia iš tiesų būti didžiausio šou Europoje dalimi. Ko nemato žiūrovai, bet su kuo susiduria šalių komandos ir patys dalyviai, kaip dažniausiai atrodo jų maistas ir kas vyksta naktimis – niekas neprasprūsta pro Audriaus akis.

REKLAMA

21:00 val.

Austėja Landsbergienė, verslininkė. Ką reiškia būti sėkmės lydima, perspektyvia verslininke ir 4 vaikų mama? Kaip atrodo Austėjos diena ir kaip ji viską spėja? Ką ji norėtų patobulinti Lietuvos švietimo sistemoje ir apie ką svajoja visa gausi Landsbergių šeima? Austėja nebijo jokių klausimų.

23:00 val.

Orijus Gasanovas, žurnalistas. Kurioje saloje jis vos nemirė nuo patiekalo, o kuri šalis jį nustebino kosminėmis kainomis? Kaip ir kur jis randa originaliausius viešbučius ir restoranus? Kaip padaryti maisto fotografiją instagramoje, kad ji sulauktų šimtų laikų?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

24:00 val.

Gabrielė Martirosianaitė, tituluota gražuolė, radijo ir televizijos laidų vedėja. Gabrielė niekada nebuvo tipinė gražuolė, kuriai užteko vien jos grožio. Ji dar – ir verslininkė, ir televizijos bei radijo laidų vedėja. Nuoširdi, visiška perfekcionistė, pusiau žemaitė, pusiau armėnė. Tačiau ar tikrai jos gyvenimas toks tobulas, kaip jai pavyksta suderinti visas veiklas ir rasti laiko sau? Laidoje laukia naktiniai pokalbiai ir tikras pižamų vakarėlis. Žinoma, „Mis Lietuva“ titulo laimėtojos būtinai paklausime ir to, ar grožis išgelbės pasaulį.

REKLAMA

4:00 val.

Ignas Krupavičius, žurnalistas. Vietoje nenustygstančio, nuolat pokštaujančio Igno klausime, kaip jam sekasi rytais įveikti snaudulį ir tokiam žvaliam mus visus žadinti iš TV ekrano. Nepabijosime paklausti ir to, kas labiausiai jį nervina šiame darbe, ir kokių keistų skambučių jis sulaukia.

07:20 val.

Agnė Jagelavičiūtė, žurnalo „AŠ Ikona“ vyr. redaktorė, stilistė. Kaip atrodo Agnės rytas, kaip jai sekasi derinti šeimą su darbu, kiek laiškų tenka atrašyti kiekvieną dieną ir kaip ji susitvarko su visais neigiamais komentarais internete – Agnė bus atvira kaip visada!

REKLAMA

09:30 val.

Dovilė Filmanavičiūtė, dainininkė, reklamos kūrėja. Dovilė yra tikras energijos užtaisas, įkvepiantis visus aplinkui. Ne veltu ji dirba reklamos srityje. Tad jos ir paklausime, ar lengva šiais laikais įtikinti reiklius ir visko persisotinusius klientus. Nuošalyje neliks ir jos suburtas judėjimas „Normalios bobos eina OUT“. Kalbėsime apie kitokios moters įvaizdį šiuolaikiniame pasaulyje.

11:30 val.

Liudas Mažylis, profesorius. Profesorius L. Mažylis vos per vieną dieną tapo tikra Lietuvos žvaigžde. Azartiškas kolekcionierius puikiai išmano ne tik Lietuvos istoriją, bet ir kulinarinę jos dalį. Todėl tiesiai iš Kauno laukia pokalbis su juo apie šio miesto virtuvę ir jos pokyčius. Profesorius žada, kad nuobodu tikrai nebus, ir mes tiesiog privalome juo tikėti! O gal net išvysite jį ant geležinio žirgo!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

16:30 val.

Inga Paksaitė-Stumbrienė, verslininkė. Visada įspūdingai atrodanti Inga yra ir puiki dviejų vaikų mama, daug dėmesio skirianti savo vaikų ugdymui. Ar galite patikėti, kad tokia glamūrinė mama palaiko savo dukros norą tapti profesionalia virtuvės šefe? Su Inga kalbėsime apie tai, ko reikia, kad šeimoje būtų laimingi ir vaikai, ir tėvai. Beje, Alfas paruošė saldų išbandymą jaunajai kulinarei, Ingos dukrai.

Nepražiopsok nė vienos Lietuvoje pirmą kartą vykstančio šou detalės, nes garsenybių sąrašas tik ilgės. Žiūrėk gyvai portale vmgonline.lt vykstančią laidą „Kulinariniai triukai“ jau šiandien, nuo 18 val.!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų