REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
55
Viktorija Siegel (nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Daugelis Viktorijos Siegel vardą sužinojo tik tada, kuomet ši gražuolė atsirado žinomo verslininko Danieliaus Bunkaus draugijoje. Vos tik pora pranešė apie įsiplieskusius romantiškus jausmus, o vėliau ir apie sužadėtuves – išvaizdi mergina atsidūrė dėmesio centre.

55

Daugelis Viktorijos Siegel vardą sužinojo tik tada, kuomet ši gražuolė atsirado žinomo verslininko Danieliaus Bunkaus draugijoje. Vos tik pora pranešė apie įsiplieskusius romantiškus jausmus, o vėliau ir apie sužadėtuves – išvaizdi mergina atsidūrė dėmesio centre.

REKLAMA

Ko gero, kiekvienas vakarėlis, kuriame apsilanko Viktorija tampa plačiai spaudoje aprašomu įvykiu. Viešoje erdvėje aptarinėjami ne tik žinomos poros santykiai ar metų skirtumas, bet ir tai, ką modeliu dirbanti mergina vilki, kaip ji yra pasidažiusi ir kaip leidžia laisvalaikį.

Viktorijos veikla socialinėje erdvėje gali sudaryti pavydėtino gyvenimo įspūdį. Žvelgiant į merginos nuotraukas internete matyti kelionių vaizdai, didžiulės gėlių puokštės ir išskirtinė meilė maistui. Smulkaus sudėjimo modelis tv3.lt prisipažino, kad apetitu niekada nesiskundė ir yra dėkinga genams, jog gali džiaugtis liekna figūra.

„Labai daug ką duoda paveldėti genai – mano mama liekna, sportiško sudėjimo. Kalbant nuoširdžiai, aš niekada nekankinau savęs ir nealinau dietomis. Esu labai prieš tokius dalykus. Daug kas sako, kad „Viktorija Siegel tikrai nevalgo“. Valgau! Daugiau už Danielių valgau!“ – nusijuokia ji.

REKLAMA
REKLAMA

- Maistas tau vienas iš gyvenimo malonumų, tačiau ar mėgsti jį gaminti pati?

- Taip, labai patinka gaminti maistą. Šį pomėgį paveldėjau iš močiutės, ji visada sukdavosi virtuvėje. Mano mama labiau lepūnėlė, mieliau nueis į kokį restoraną pavalgyti. Aš irgi neatsisakau, tačiau labai dažnai valgau ir namuose gamintą maistą. Kartais jis net būna skanesnis.

REKLAMA

- Koks tavo mėgstamiausias patiekalas?

- Turbūt daugeliui tai atrodys juokinga... Mano patiekalas, be kurio negaliu įsivaizduoti savo gyvenimo, yra tradiciniai močiutės kotletukai su baltu padažu. Kadangi restoranų meniu tokių patiekalų nėra, tiesiog pasiilgstu tokio maisto, kuris primena vaikystę.

- Ar prižiūri savo mitybą, o gal gali neriboti savęs?

- Nėra taip, kad neriboju. Jei galėsiu rinktis garnyrą – ryžius ar skrudintas bulvytes – pasirinksiu ryžius. Nevalgau visiškai greito maisto, nes jis man tiesiog neskanus. Domiuosi sveika mityba, gyvensena, todėl tikiu, kad toks maistas nė kiek neprisideda prie geros savijautos. Tai nėra gerai nei svorio, nei sveikatos atžvilgiu. Tu gali būti ir labai lieknas, tačiau turėti daug sveikatos problemų.

REKLAMA
REKLAMA

- Įprasta manyti, kad rūpintis savo sveikata reikėtų sulaukus vidutinio amžiaus, o tu tai pradedi daryti jau jaunystėje...

- Ne veltui sakoma, kad kuo anksčiau pradėsi, tuo greičiau tai taps įpročiu. Noriu būti sveika. Visiškai negeriu alkoholio, jo atsisakiau nuo rugsėjo mėnesio. Šampano taurę pakelti galiu tik per gimtadienį. Nevalgau kiaulienos nuo vaikystės. Niekada nerūkiau, o kaljanas tiesiog nepatinka. Žinau, kad dabar tai gana madingas užsiėmimas, tačiau man tai net neskanu. Kai nėra potraukio rūkyti, tai net nėra apie tai minčių.

- Atrodo, kad esi beveik tobula. Ar apskritai turi žalingų įpročių?

- Turiu... Mėgstu labai pro parduotuves prasieiti. Šį savo pomėgį pradėjau riboti. Tai gal labiau atėjo iš paauglystės, kuomet norisi visko daug. Pagaliau pradėjau bręsti, todėl prieš perkant visada pagalvoju, ar to dalyko man reikia. Net mama mane ramindavo. Kalbant apie charakterį, taip pat nesu tobula. Kartais su manimi būna labai sunku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokias savybes turi omenyje?

- Esu labai kerštinga. Jeigu man ką nors blogo padaro, išlauksiu tinkamo laiko ir atsilyginsiu trigubai stipriau. Esu Skorpionas, galbūt tai duoda savo.

- Neseniai pranešei apie naują verslą – drabužių kūrimą su drauge. Kaip šovė mintis išbandyti save mados sferoje?

- Iš tikrųjų vieną vakarą sėdėjome, kalbėjomės ir gimė tokia mintis. Aš visada esu toks žmogus, jeigu yra įmanoma užsidirbti papildomų pinigėlių – kodėl ne. Tu negali žinoti, kas bus po metų. Esu linkusi atsidėti pinigus „juodai dienai“. Pastebėjau, kad šis mano bruožas atėjo su laiku. Anksčiau viską išleisdavau iki paskutinio cento. Dabar esu taupesnė.

REKLAMA

- Ne paslaptis, kad tu esi įdomi žmonėms. Regis, visada spinduliuoji teigiama energija. Ar tai tavo natūrali būsena?

- Visada esu pozityvi. Net jeigu kažkas nutinka blogo, aš to žmonėms neparodysiu. Aš ateisiu į renginį ir šypsosiuosi, kam skleisti tą negatyvą?

- Ar žinomumas nepakeitė tavęs? Galbūt draugai pastebėjo, kad tapai kitokia?

- Turiu savo draugus nuo senų laikų. Vertinu jau laiko patikrintas draugystes, žmones, kuriais galiu pasitikėti. Nesu linkusi užmegzti naujas pažintis. Mano draugų ratas nepasikeitė, kuomet pradėjau susitikinėti su Danieliumi. Niekada neatsiribojau nuo savo draugų ir nesusirgau „žvaigždžių liga“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų