REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Monika Šedžiuvienė  (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Šiandien merginų grupės „Olialia Music Group“ narė Monika Šedžiuvienė gyvena harmonijoje. Žinoma moteris džiaugiasi šeimos pilnatve, o dainininkės karjera klostosi kaip niekad gerai. Tiesa, verslininko Andriaus Šedžiaus žmona pripažįsta, kad populiarumas atneša ne tik teigiamas emocijas.

30

Šiandien merginų grupės „Olialia Music Group“ narė Monika Šedžiuvienė gyvena harmonijoje. Žinoma moteris džiaugiasi šeimos pilnatve, o dainininkės karjera klostosi kaip niekad gerai. Tiesa, verslininko Andriaus Šedžiaus žmona pripažįsta, kad populiarumas atneša ne tik teigiamas emocijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galbūt todėl, lyginant su kitomis „Olialia Music Group“ grupės merginomis, M. Šedžiuvienės pavardę spaudoje surasti yra daug sunkiau, o renginiuose jos veidą pamatyti galima tik retkarčiais.

REKLAMA

Tiesa, pati Monika teigia, kad tokią situaciją lemia jos užimta dienotvarkė: „Jeigu atsiranda laiko ir esu Vilniuje, tai apsilankau ir renginiuose. Žinoma, tai reti įvykiai, tačiau stengiuosi pasinaudoti atsiradusia proga ir kažkur išeiti“, - drabužių kolekcijos pristatyme sostinėje kalbėjo M. Šedžiuvienė.

Paklausta, ar specialiai savo gyvenime ji vengia viešumo ir socialiniuose tinkluose gana mažai viešina asmeninio gyvenimo detales, atlikėja to nesureikšmina: „Dalinuosi tuo su draugais, o ne su visa Lietuva“, - teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ne paslaptis, kad pelnytas populiarumas ne tik apdovanoja, bet ir įpareigoja. Dažnai žinomos moterys viešumoje yra priverstos atrodyti tobulai, savo patirtimi šia tema M. Šedžiuvienė sutiko pasidalinti ir su tv3.lt skaitytojais.

- Lietuvoje esate puikiai atpažįstamas veidas, ar daug laiko skiriate savo stiliui? Kokiomis ypatybėmis vadovaujatės besirinkdama drabužį?

- Iš tikrųjų didelės reikšmės tam neskiriu. Svarbiausia, kad rūbas būtų patogus. Renkuosi gana paprastą stilių, nesureikšminu savo aprangos. Tikrai neturiu vieno įvaizdžio, kuriuo vadovaujuosi visą laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Daugelis pastebėjo, kad pastaruoju metu jūs pradėjote skirti daugiau laiko išvaizdai – užsiimate vizažu ir savo talentu lepinate kitas moteris. Kas lėmė tokius pokyčius?

- Senatvė (juokiasi). Kalbant rimtai, tai tikiu, kad kiekvienais metais kiekviena moteris atranda kažką naujo. Su laiku tu atrandi kas tau tinka, kokį makiažą pasidaryti. Malonu, kad žmonės tai pastebi.

- Galbūt išvaizdos pokyčius lėmė ir fizinis aktyvumas, mityba?

- Na, prieš nėštumą mano figūra buvo tikrai geresnė, nei dabar. Bet numesti tuos 25 kilogramus be abejo padėjo subalansuota mityba. Tiesa, numestą svorį vis dar reikia palaikyti sportu. Aišku ir per patį nėštumą yra likę žymių, kurių nepanaikinsi.

REKLAMA

- Užsiminėte, kad anksčiau sau jautėtės gražesnė, kas pasikeitė?

- Nepasakyčiau, kad gražesnė, bet figūra taip. Ji buvo tokia mergaitiška. Na, gimdžiusios moterys mane supras...

- Ar turite išskirtinius grožio ritualus, kuriais mėgstate save palepinti?

- Stengiuosi rūpintis savimi ir tik neseniai atradau priemones, kurios man tinka. Po nėštumo mano veido oda visiškai pasikeitė – iš mišrios tapo sausa, dehidratuota. Atrasti tinkamą kremą, kaukę buvo labai sunku, tačiau džiaugiuosi, kad tai jau praeityje. Išskirtinių ritualų neturiu, tačiau kartą per savaitę šveičiu veido odą pilingu, aišku, būtina kiekvieną dieną kruopščiai nusivalyti makiažą ir palepinti veidą maitinančia kauke. Esu kaip ir kitos moterys, kartais patingiu tai daryti, tačiau suprantu, kad reikia ir pasilepinti.

REKLAMA

- Ar žinomumas jus priverčia pasitempti?

- Sunku tai paaiškinti. Žinoma, yra tas jausmas, kad turi atrodyti gerai. Žmonės mane yra įpratę matyti iš nuotraukų, kuriose aš pozuoju su profesionaliu makiažu ir šukuosena. Tačiau tikrai yra tokių dienų, kai nueinu į parduotuvę nepasidažiusi. Juokinga, kad tokiu metu lyg tyčia sutinku kokį pažįstamą. Iš esmės, man netgi patinka būti be makiažo. Jeigu esu renginyje – patogiau jausiuosi su makiažu, tačiau kartais jis tampa ir problema. Pavyzdžiui, važiuojant iš koncerto ar fotosesijos, sustojus degalinėje, aš neretai būnu ryškiai pasidažiusi, todėl prieš kitus žmones jaučiuosi nejaukiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Galbūt ir prieš vyrą norisi atrodyti gražesnei?

- Vyras yra mane matęs visokią. Gal negražiai pasakysiu, bet aš mažiausiai suku galvą, kaip čia gražiau atrodžius prieš savo vyrą. Nesakau, kad tai yra geras bruožas. Anksčiau aš visada sakydavau, kad moteris turi stengtis gražiai atrodyti prieš savo vyrą. Ypač po vestuvių, po gimdymo... Tu negali apsileisti ir turi stengtis atrodyti dar geriau. Tiesa, dabar viskas kiek kitaip – namuose būnu ir su chalatu, ir nepasidažiusi. Na, nieko, dar pasistengsiu (nusišypso).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų