REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Nužiūrėjimas (nuotr. Fotolia.com)
13

Avinas

REKLAMA

Sėkmingas metas: jūsų nuotaika puiki, atsiras galimybių ištaisyti seną klaidą, susitaikyti su draugu ar mylimu žmogumi. Darbo reikalams tvarkyti, ieškotis darbo, susitikti su nauju darbdaviu palankiau popiet. Antroji dienos pusė gera ir sveikatai tikrintis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite aiškintis santykių, kol dešimt kartų nepatikrinsite, ar esate teisūs. Būkite nuoširdesni sutuoktiniui: jūsų santykiai gali vėl tapti puikūs, jei nors truputį pasistengsite ką nors nuveikti antrosios pusės labui.

REKLAMA

Dvyniai

Ieškokite kompromiso, derėkitės, stenkitės laiku nusileisti, ką nors pasiūlyti ar su kuo nors sutikti. Orientuokitės į kitų interesus, jei norite, kad ši diena būtų vaisinga ir smagi.

Vėžys

Iki pietų ramybės stigs. Tiesa, laikas palankus draudimo, skolų reikalams tvarkyti. Vėliau itin verta susitikti su įtakingais asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų pripažinimas, veiklos plėtra. Seksis susitikimai su žmonėmis iš toli, viešnagės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Palanki diena, jūsų galimybės plėsis. Priimkite gautus pasiūlymus. Šios dienos susitikimai ir užmegztos pažintys suteiks laimės. Galimas lemtingas romantiškas susitikimas.

Mergelė

Darbų krūvis nemenkas, bet jį tikrai įveiksite. Tinka su vadovais aptarti savo veiklos perspektyvas: gautais pažadais galite tikėti. Galima imtis darbo, kuriam reikia kantrybės, kruopštumo.

Svarstyklės

Iki pietų išskirtinis metas: suvoksite, kas jums svarbiausia. Šios dienos susitikimuose priimti sprendimai ilgam nulems profesinę sėkmę. Tinkamas metas imtis darbų, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo bei optimizmo. Sulauksite aplinkinių simpatijos, palaikymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Iki pietų gana pasyvus metas, nieko nauja, rimta nesiimkite. Tiesa, jums seksis: atsiras norinčių ir galinčių padėti. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau tai vertinti. Vakaras palankus meilės pasimatymui.

Šaulys

Esate energingi, sumanūs ir veiklūs – aplinkiniams paliekate malonų įspūdį ir nejučiomis veikiate jų nuomonę, pasirinkimą. Šiuo metu nuo jūsų nemažai kas priklauso, todėl bus taip, kaip iš tiesų norite.

Ožiaragis

Galima netikėta pagalba, nelaukta dovana: darbe būsite vertinami, jums pakaks draugų, mylimo asmens dėmesio. Geras laikas ir dalykiniam susitikimui, ir finansiniam reikalui sutvarkyti.

REKLAMA

Vandenis

Mėginkite susitikti su žmonėmis, kurių ilgą laiką nepavyko pagauti, – draugiškai pasikalbėkite, tačiau be užuolankų tais klausimais, nuo kurių jie mėgina išsisukti. Suskubkite dalykinius reikalus sutvarkyti iki pietų, vėliau galite kai ką naudinga nuveikti šeimos labui.

Žuvys

Iki pietų tiks tvarkyti namų, šeimos reikalus: seksis labiau nei užsiimti atsakingų profesinių problemų sprendimu. Palankus metas pirkti buitinę techniką. Popiet prasidės išties sėkmingas laikas, galėsite imtis ko tik panorėję. Galimas ir romantiškas nuotykis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų