REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Mackenzie Scruggs (nuotr. iš vaizdo įrašo)

Tėtis pradėjo tradiciją, trukusią net 12-ka metų. Prieš prasidedant mokslo metams, jis, nuo pat pirmos iki dvyliktos klasės, kalbino dukrą ir klausinėjo, ką veikė pirmąją mokslo metų dieną.

20

Tėtis pradėjo tradiciją, trukusią net 12-ka metų. Prieš prasidedant mokslo metams, jis, nuo pat pirmos iki dvyliktos klasės, kalbino dukrą ir klausinėjo, ką veikė pirmąją mokslo metų dieną.

REKLAMA

Kevinas Scruggsas iš Vašingtono pirmąjį interviu atliko kai jo dukra Mackenzie ruošėsi eiti į pirmą klasę. Tuo metu mergaitei buvo 6 metai.

Šį šeštadienį Mackenzie baigė mokyklą, o kaip dovaną iš tėčio ji gavo būtent šių vaizdo įrašų rinkinį. Jį taip pat galima pamatyti ir „YouTube“ internetinėje svetainėje.

„Žinojau, kad vaikai greitai užaugs, tad norėjau įamžinti tą pirmą dieną mokykloje“, - naujienų portalui „DailyMail.com“ sakė Kevinas. „Jiems užaugus jie palieka namus, o mes su žmona galėsime iš naujo prisiminti tas akimirkas.“

Nuo paskelbimo dienos vaizdo įrašą jau peržiūrėjo 350 tūkst. internautų.

Pirmoje klasėje Mackenzie mokslo metus pradėjo spalvindama ir rašydama. Antraisiais metais mergaitei nutinka šis tas įdomesnio, nes ji sėdi su nuotraukose juokingas mimikas mėgstančia nustatyti mokine. Po metų, trečioje klasėje, Mackenziei labiausiai patiko žaisti su tokį pat vardą turinčia mergaite.

REKLAMA
REKLAMA

Augant Mackenzie, rimtėja ir jos atsakymai.

Ketvirtųjų mokslų metų pradžioje ji pasakoja tėčiui apie namų darbus, užduotus pačią pirmą dieną ir apie tai, jog kasdien jų krūvis vis didės. Po metų Mackenzie tampa mokinių tarybos nare ir yra atsakinga už tai, kad kiti vaikai rastų jiems reikalingus kabinetus.

REKLAMA

Septintaisiais kasmetinės tradicijos metais Mackenzie tėtis teigė, jog dabar interviu iš dukros gauti yra sunkiau.

„Matai, pirmoje klasėje, kai tuo metu jai buvo 6 metai, Mackenzie turėjo tiek daug energijos, o dabar jos atsakymai labai sutrumpėjo“, - pasakojo Kevinas.

Kai mergina pradėjo lankyti aštuntą klasę, su dukra tėtis diskutavo apie jo patiriamus sunkumus.

„Na, šiandien tėčiui buvo labai sunku, nes kitąmet tu jau lankysi vidurinę mokyklą. Didžiuojuosi tavimi, tačiau tuo pat metu ir liūdžiu“, - vaizdo įraše sakė Kevinas.

Galiausiai Mackenzie pradėjo lankyti vidurinę mokyklą ir į ją važinėti autobusu.

„Didi diena“, - pridūrė tėtis.

Atėjus dešimtai klasei, mergina teigia, jog labiausiai laukia artėjančių futbolo rungtynių ir dairymosi į mielus berniukus. Po metų Mackenzie tampa humoriste ir džiaugiasi, kad rytoj galės ilgiau pamiegoti, nes šventinė diena ir į mokyklą nereikia.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniame klipe Kevino duktė, būsima absolventė, nekantrauja baigti mokyklą ir laukia išleistuvių.

Kiekvieną judviejų pokalbį Kevinas užbaigdavo žodžiais „Myliu tave“, o paskutiniaisiais metais jis tarė „Sveikinu“.

Šis vaizdo įrašas sulaukė daugiau nei 300 komentarų, giriančių Keviną už tokią genialią idėją.

„Va čia tai geras tėtis“, - rašė vienas internautas.

„Oho! Tai nuostabu. Puiku, tėti. Tas pokytis tarp aštuntos ir devintos klasių... Stebėjome, kaip ši maža mergaitė virsta jauna moterimi. Neįkainojama“, - pridūrė kitas.

Pasak tėčio, vaizdo įrašo redagavimas kėlė labai daug juoko.

„Kiekvienas mes patiriame tuos gėdingus tarpsnius paauglystėje. Tai pamačius ji tikriausiai negalės patikėti, kad taip elgėsi“, - sakė Kevinas. „Tikiuosi, tai kažką pralinksmins. Tėvystė – sunkus dalykas. Ir aš, ir ji kartais lengvai suirztame, tačiau nesigailiu nei viena akimirka.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų