REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viskas pavyko geriau negu galėjau tikėtis. Reikia prisipažinti, kad pats netikėjau, kad sugebėsiu taip pasišvęsti šiam reikalui“, - prisipažino #sixpackchallenge dalyvis Mindaugas Rainys.

Viskas pavyko geriau negu galėjau tikėtis. Reikia prisipažinti, kad pats netikėjau, kad sugebėsiu taip pasišvęsti šiam reikalui“, - prisipažino #sixpackchallenge dalyvis Mindaugas Rainys.

REKLAMA

TV3 laidų vedėjas teigė, kad buvo ne vienas momentas, kai teko save stabdyti. Per pusantro mėnesio jis padarė tai, kas iš pat pradžių atrodė neįmanoma.

Paklaustas, kas buvo sunkiausia per šį laikotarpį, Mindaugas nusijuokė: „Treneris Bronius mane visą laiką vadino storu, - juokėsi M. Rainys. – Kažkaip jis keistai stengdavosi mane motyvuoti. O jeigu rimtai, sunku pasakyti, kas buvo sunkiausia. Nes nieko lengvo nebuvo. Laukiau dienos, kai prarasiu motyvacija eiti į treniruotes. Buvo baisiausia, kad tokia diena ateis“.

M. Rainys teigė, kad treniruotės su Broniumi Burneika niekada nebuvo nuobodžios. „Kiekvieną rytą atsikėlęs spėliojau, kas manęs laukia šią dieną, - pasakojo Mindaugas. – Smalsumas nugalėdavo nuovargį ir tekdavo tiesiu taikymu bėgti į treniruotes“.

REKLAMA
REKLAMA

Laidų vedėjui #sicpackchallenge metu neteko vaikytis labai griežtų dietų. „Bet pasižiūrėdavau, kad mano pasiekti rezultatai nenukentėtų“, - sakė M. Rainys.

REKLAMA

Sulaukęs klausimo, ar per būsimas savo atostogas leis sau atsipalaiduoti, laidų vedėjas lengvai sutriko. „Dabar esu „įsivaręs“ sau įprotį, kad nė vienos dienos negaliu praleisti nepasportavęs, - šypsojosi M. Rainys. – Labiau bijau, ką reikės daryti, kai nerasiu laiko sportui. Gal poilsis yra reikalingas, tačiau dėl to šiek tiek nerimauju. Tikiuosi, kad rasiu laiko bėgimui, o atsilenkimus galima juk daryti bet kur ir bet kada. Be to, tikrai neapleisiu jogos“.

Treneris B. Burneika prisipažino, kad tik prasidėjus projektui nebuvo sunku pasitikėti Mindaugu. „Žinojau, kad jis yra užsispyręs ožys, žinojau, kad galime su juo pasiekti užsibrėžtų tikslų, - kalbėjo „Burneika Fitness“ įkūrėjas. – Mes visi suprantame, kad gerai pasiruošti vasarai be trenerio yra genėtinai sudėtinga. Pirmiausia, reikia turėti savo sistemą: suprasti, aks yra poilsis, „atsistatymas“. Būtent šie dalykai leidžia pasiekti rezultatą. Nieko nepasieksi, jei sporto salėje tik alinsi savo kūną“.

REKLAMA
REKLAMA

M. Rainys teigė, kad #sixpackchallenge projektas suteikė labai daug erdvės mintims. „Ne vieną kartą kilo klausimas, kas aš esu, kodėl toks esu. Manau, kad likusi vasaros dalis bus panaši į projektą, tačiau daugiau dėmesio skirsime ištvermei. To šiai dienai man labiausiai trūksta, - kalbėjo M. Rainys. – O tai yra labai svarbu, jei nelaidoju minties ateityje dalyvauti „Ironman‘e“. Reikėtų atsisėsti ant dviračio ir pradėti plaukti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų