REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Nekukli mamos dovana abiturientui (nuotr. Instagram)

Įspūdinga 22 tūkst. eurų suma egzotiniams automobiliams, tonoms smėlio ir netgi kupranugariui nepagailėjusi motina savo sūnų išlydėjo į išleistuvių šventę, kurios tema – Dubajus.

11

Įspūdinga 22 tūkst. eurų suma egzotiniams automobiliams, tonoms smėlio ir netgi kupranugariui nepagailėjusi motina savo sūnų išlydėjo į išleistuvių šventę, kurios tema – Dubajus.

REKLAMA

Johny Eden Jr dėvėjo tris skirtingus drabužių derinius bei pokylyje dalyvavo su trimis merginomis, kurių suknelės pagamintos pagal specialius užsakymus.

Penktadienį Fildaelfijoje vykusiame išlydėtuvių vakare taip pat buvo Lamborghini, Range Rover ir Rolls Royce automobiliai.

Jo motina Saudia Shuler (43 m.) sakė, kad savo sūnų ji norėjo nusivežti į Dubajų, bet vietoje to nusprendė šio miesto ir šalies kultūros dalį atvežti į bendruomenę, kad visi kaimynai galėtų tuo pasimėgauti.

Saudia užsakė 3 tonas smėlio ir kupranugarį iš ūkio Ohajo valstijoje, dėl kurio susitarta dar prieš 1,5 metų. Moteris taip pat pasirūpino, kad būtų sukurti išskirtiniai Dubajaus įkvėpti piešiniai ant drobių, kuriais išpuošta visa kaimynystė. Draugų ir šeimos padedama, Saudia net savaitę dirbo iki išnaktų, kad savo sūnui galėtų sukurti tikrą šventę.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš pradžių galvojau, kad viso to tikrai per daug, nes man nepatinka gaunamas dėmesys. Tačiau buvo verta“, - naujienų kanalui „CBS“ sakė paauglys. „Tai neįtikėtina. Visa mano šeima buvo kartu, nes man tik tai ir rūpėjo. Mama tikrai pasistengė ir ji nusipelno visų pagyrimų.“

REKLAMA

Moteris teigė, kad 22 tūkst. eurų sumos tikrai negailėjo savo sūnui. Jo mokymosi rezultatai buvo labai geri, o mokyklos krepšinio komandoje jis žaisdavo puikiai. Suadia taip pat kovojo su vėžiu, o prieš keletą metų ją ištiko insultas.

„Prieš kelis metus gulėjau mirties patale. Mano sūnus į tai reagavo labai jautriai ir stipriai tikėjo Alachu. Jis – musulmonas, o aš ne. Būtent tai jam padėjo išlikti stipriam. Sakiau, kad jei išgyvensiu, surengsiu jam didžiausias išleistuves mokyklos baigimo proga. Meldžiausi, kad taip ir įvyktų. Tikėjausi pamatyti jį baigiant vidurinę ir dalyvaujant savo išleistuvių šventėje. Žmonės manė, kad tokiu savo poelgiu tyčiojausi iš jo religijos, bet iš tikrųjų taip ją ir savo sūnų pagerbiau“, - pasakojo Saudia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų