REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Katy Perry (nuotr. Vida Press)

Atlikėja tokiu savo poelgiu norėjo paskleisti žinią apie meilę ir taiką. Mančesteryje vykusio ir Arianos Grande suorganizuoto labdaros koncerto metu, garsi dainininkė nusprendė kiek kitaip pagerbti teroro išpuolio metu žuvusius asmenis.

5

Atlikėja tokiu savo poelgiu norėjo paskleisti žinią apie meilę ir taiką. Mančesteryje vykusio ir Arianos Grande suorganizuoto labdaros koncerto metu, garsi dainininkė nusprendė kiek kitaip pagerbti teroro išpuolio metu žuvusius asmenis.

REKLAMA

Katy Perry (32), įsisukusi į plunksnomis puoštą paltą, atrodė lyg nežemiška būtybė, o kai palto pasirodymo metu buvo nuspręsta atsisakyti, įžymybės balta mini suknelė buvo išpuošta aukų nuotraukomis.

Apykaklė, rankogaliai ir dalis nugaros buvo nusėta šiomis jautriomis fotografijomis. Koncerto žiūrovai greitai tai pastebėjo ir šią žinią paskelbė socialiniuose tinkluose.

„Ant nugaros širdies forma buvo išdėliotos visos Mančesterio teroro išpuolio aukų nuotraukos. Ji tikras angelas“, - rašė vienas internautas.

REKLAMA
REKLAMA

„Katy Perry suknelė pagerbė žuvusiuosius. Toks mažas, tačiau labai jautrus gestas. Nuostabi akimirka“, - pridūrė kitas.

Scenoje atlikėja buvo energinga ir visu tuo užkrėtė susirinkusiųjų minią.

„I Kissed A Girl“ hito atlikėjos trumpai kirpti plaukai buvo švelniai suvelti, o lengvas ir paprastas makiažas puikiai pabrėžė Katy grožį.

REKLAMA

Akivaizdu, kad dainininkė iš visų jėgų stengėsi aukas pagerbti kaip galėdama geriau atlikdama dainą. Pasirodymo pabaigoje ji visiem susirinkusiems tarė: „Meilė nugali baimę. Meilė nugali neapykantą.“

Prieš pasirodymą Katy Perry savo „Instagram“ paskyroje rašė: „Muzikos bendruomenė susivienijo dėl meilės ir solidarumo. Man garbė būti viso to dalimi.“

Mančesteryje vykusio koncerto metu ant scenos pasirodė ir merginų grupė „Little Mix“, atlikėjas „Will.i.am“ ir Miley Cyrus. Apie koncertą jo organizatorė Ariana oficialiai pranešė praeitą antradienį. Ji patvirtino, jog „One Love“ paramos koncertas skirtas atakos, įvykusios prieš porą savaičių, aukoms atminti.

REKLAMA
REKLAMA

Ant scenos susirinkę žiūrovai taip pat išvydo Justiną Bieberį, grupę „Coldplay“, atlikėją Usherį, Pharellą Williamsą. Britų grupė „Take That“ ir Niallas Horanas prie koncerto prisidėjo savo socialiniuose tinkluose pasidalindami renginio plakatais. Visos surinktos aukos atiteks „We Love Manchester Emergency Fund“, kurie, kartu su Mančesterio miesto taryba ir Britanijos raudonuoju kryžiumi, padėjo gedinčioms aukų šeimos bei nukentėjusiesiems.

Tragiškai pasibaigęs įvykis nutiko Arianos Grande koncerto Mančesterio arenoje metu. Iš viso žuvo 22 asmenys, o 119 – sužeisti.

Savižudis sprogdintojas Salmanas Abedi (22) nusitaikė į smagiai laiką praleisti atėjusius asmenis bei arenos prieigose susprogdino bombą iškart po to, kai Ariana baigė savo pasirodymą. Šiurpą krečiančiuose vaizdo įrašuose matyti, kaip sprogimą išgirdę ir panikos ištikti svečiai kiek galėdami greičiau bėga durų link. Tai – daugiausia aukų pareikalavusi ataka Britanijoje nuo tada, kai liepos 7-ą dieną 2005-iais metais Londono požeminėje metro stotyje žuvo 52 asmenys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų