REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Mergina skyrė padėką: kol keliavo mylimasis ją išdavė su kita (nuotr. facebook.com)

Po metų trukusios draugystės ir išsiskyrusi su vaikinu, Danielle Ditzian nusprendė viena autostopu keliauti po Kanadą. Tačiau neilgai trukus vienatvė atsibodo ir suklaidinta, o gal idealistinė, merginos širdis įsakė jai sugrįžti pas buvusįjį ir pabandyti viską iš naujo.

18

Po metų trukusios draugystės ir išsiskyrusi su vaikinu, Danielle Ditzian nusprendė viena autostopu keliauti po Kanadą. Tačiau neilgai trukus vienatvė atsibodo ir suklaidinta, o gal idealistinė, merginos širdis įsakė jai sugrįžti pas buvusįjį ir pabandyti viską iš naujo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Danielle pasielgė labai romantiškai ir, kad tik vėl galėtų būti kartu, per 6 trumpas dienas autostopu nukeliavo daugiau nei 6000 km.

REKLAMA

„Mes išsiskyrėme po 4 mėnesių“, - sakė ji. „Meksikoje susipažinau su kitu vyru, kuris „ant popieriaus“ atrodė tobulai. Jis – vyresnis, turėjo laivą ir keletą nekilnojamojo turto objektų, o su manimi elgėsi lyg su princese. Be to, jis buvo be galo gražus.“

Maždaug savaitę su puse juodu praleido keliaudami po Meksiką, o jaučiamas ryšys prilygo tam, kuris atsiranda tarp ilgai vienas kitą pažįstančių asmenų. Viskas, pasak merginos, buvo tobula, kol jis nusprendė grįžti namo į Kanadą.

REKLAMA
REKLAMA

„Po savaitės, kurią praleidau be jo, supratau, kad tą patį mėnesį vėl jį pamatysiu. Tad vėl susikroviau lagaminus ir įveikiau kelis tūkstančius kilometrų, kad tik su juo susitikčiau. Deja, mano klajojanti siela vėl turėjo leistis į kelionę ir aš grįžau į Meksiką“, - pasakojo Danielle. „Nusprendėme, kad vienas kitą lankysime bei nuolat palaikysime ryšį, nes norėjome, kad šie mūsų santykiai per atstumą tikrai pavyktų.“

Tačiau taip nebuvo ir, kaip daugelis šiuolaikinių išsiskyrimo istorijų, Danielle apie nutrukusius santykius sužinojo iš dviejų širdelių, kurios atsidūrė ant jos vaikino „Facebook“ socialinio tinklo sienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo jo naujosios merginos darbas, o ši nerami nuojauta pasitvirtino. Aiškiai parodyta, kad jis su manimi tik žaidė ir tuo pat metu susitikinėjo su kita panele, bei nusprendė pasirinkti ją. Nenutraukiau savo kelionių. Jau buvo praėję du metai iš keturių, kuriuos nusprendžiau praleisti užsienyje. Deja, lengva nebuvo ir niekaip negalėjau jo pamiršti. Ilgėjausi jo ir daug verkiau“, - pasakojo Danielle.

Mergina jautėsi pasmerkta visą gyvenimą praleisti viena ir tai ją labai žlugdė psichologiškai ir, galiausiai, privedė prie blogiausios kada nors jaustos depresijos. Lėtai, bet užtikrintai, depresija nyko ir Danielle vėl pradėjo jaustis savimi.

REKLAMA

„Namus palikau vėl pasiryžusi keliauti, tačiau šį kartą kartu pasikviečiau du draugus, kuriuos sutikau praeitų savo kelionių metu. Planavome du mėnesius praleisti Brazilijoje, Gvatemaloje ir Belize. Tuo metu mano mintys prašviesėjo, o nuo širdies nusirito didžiulis akmuo. Viskas, apie ką taip ilgai svajojau, išsipildė, nes šalia buvo žmonės, su kuriais norėjau dalintis patirtais nuotykiais“, - teigė ji.

Žinoma, kad visą gyvenimą kelyje praleisti nori ne kiekvienas, tad ir jie galiausiai turėjo grįžti namo ir, nors Danielle jų be galo ilgėjosi, ji jautėsi patogiai toliau keliaudama viena. Kažkas pasikeitė, tačiau kas – net pati mergina pasakyti negali.

REKLAMA

„Nebejaučiau, kad man būtina turėti žmogų šalia. Nesinorėjo prisirišti prie pirmo pasitaikiusio vyro. Jaučiausi laisva ir nepriklausoma. Vienišas mano gyvenimas teikė pasitenkinimą, pradėjau drąsiau užkalbinėti pirmus sutiktus žmones ir džiaugiausi naujais užmegztais ryšiais. Man patiko klausytis kitų gyvenimo istorijų bei dalintis savąja“, - pasakojo mergina.

Kaip teigia Danielle, ji suprato, kad joks vyras, nepasiryžęs dėl jos peržengti puse pasaulio, nėra jos vertas. Svarbiausia, kad taptų laiminga, jai reikėjo tik savęs. Už visa tai Danielle dėkoja neištikimam draugui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų