REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Dovilė Rimkevičiūtė (nuotr. asm. archyvo)

Realybės šou „Aš – superhitas“ antrosios vietos nugalėtoja, atlikėja Dovilė Rimkevičiūtė (23) džiaugiasi sėkminga karjera, pasiūlymais bei atvirame interviu dalijasi realybės šou užkulisiai ir patirtais sunkumais.

27

Realybės šou „Aš – superhitas“ antrosios vietos nugalėtoja, atlikėja Dovilė Rimkevičiūtė (23) džiaugiasi sėkminga karjera, pasiūlymais bei atvirame interviu dalijasi realybės šou užkulisiai ir patirtais sunkumais.

REKLAMA

- Dovile, žinome, kad turite puikų balsą, ar teko mokytis dainavimo subtilybių jaunystėje?

- Ačiū už komplimentus! Vaikystėje lankiau chorą. Manau tai padėjo kažkiek lavinti balsą ir klausą, bet tai nebuvo labai stiprus mokymasis vokalo paslapčių. Labiau į muziką pradėjau gilintis 14-15 metų, kai mama gimtadienio proga pasiūlė padovanoti gitarą. Tačiau vietoj gitaros pamokų pasirinkau mokytis vokalo ir džiazo subtilybių.

- Viso realybės šou metu Jus lydėjo apkalbos ir skandalai. Sakykite, ar šiuo metu juos vertinate teigiamai?

- Sutinku su tuo, kad realybės šou buvau viena iš tų, kuri buvo apkalbėta ir aptarta bene daugiausia kartų. To, kas buvo iš vienos pusės nevertinu nei teigiamai, nei neigiamai. Turiu vienintelį tikslą – didžioji scena, kurios sieksiu muzikos pagalba. Kita vertus, tai kas įvyko realybės šou vertinu teigiamai. Tai padėjo užsiauginti storesnę odą ir apšilti kojas žengiant muzikos link. Žinau, kad būnant scenoje bus panašių situacijų ir galbūt net dar blogesnių. Tiesiog stengiuosi kiekviename žingsnyje įžvelgti bent kruopelytę pozityvo.

REKLAMA
REKLAMA

- Kas buvo sunkiausia būnant realybės šou?

- Būnant uždarytam realybės šou, manau, yra sunkiausia būti suprastam, kai esi kitoks ir tas kitoniškumas dažniausiai nėra priimtinas. Pripažinkim, visi norim būti suprasti, išklausyti. Visi esame žmonės (šypsosi). Tačiau galiausiai supratau, kad man nebūtini žmonės aplinkui vien dėlto, kad tiesiog būti su kažkuom. Pradėjau labiau vertinti tą angliškai sakomą „quality-time“ artimųjų, draugų tarpe.

REKLAMA

- Papasakokite, kaip sekasi su muzikine veikla po projekto? Ar sulaukėte pasiūlymų?

- Po projekto buvo pasiūlymų surengti kelis uždarus vakarus. Taip pat vėl žengsiu į didžiąją sceną – šiemet dalyvausiu TV3 projekto „X Faktorius“ atrankose, tačiau didžiausias pasiūlymas buvo iš „AD Spirit“ prodiuserinės kompanijos. Tad tiesiog laukite naujienų (šypsosi).

- Pasidalinkite įspūdžiais apie gyvenimo etapą, kai nutraukėte studijas ir leidotės ieškoti laimės po pasaulį. Ar viskas vyko spontaniškai?

- Tas etapas, kuomet svarsčiau, ar verta tęsti studijas, buvo tikrai sunkus. Daugelis vis bandė įtikinti, kad reikia pabaigti studijas, nes „taip reikia, kitaip neturėsiu ateities“. Tačiau aš pasirinkau tuo metu atrodžiusį geriausią sprendimą, kuriuo džiaugiuosi. Taip pat tai buvo vienas iš tų etapų padėjęs susidėlioti prioritetus. O tas vadinamas „laimės ieškojimas po pasaulį“ buvo iš dalies spontaniškas. Tai buvo etapas, kur gyvenau šia diena, šia akimirka, negalvojant apie rytojų, tiesiog besidžiaugiant šiandiena.

REKLAMA
REKLAMA

- Sakykite, ar jaučiate didelį palaikymą iš artimųjų?

- Iš artimųjų palaikymą jaučiu, tačiau ne visais gyvenimo aspektais. Jiems mane suprasti yra kiek sunku, nes šeimoje, artimųjų tarpe esu vienintelė tokia kitokia. Tačiau po truputėlį jie pastebi, kad aš esu aš, esu tai kas esu.

- Kokia muzika Jums labiausiai patinka ir kokio stiliaus muziką mėgstate atlikti labiausiai?

- Iš tikro mane traukia visų stilių muziką. Viskas priklauso nuo tą akimirką mane apėmusios emocijos. O pati labiausia mėgtu atlikti RnB stiliaus muziką maišytą su POP. Tai, kas turi sielos dainoje ir siunčia žinutę, bet taip pat verčia šokti.

- Ko palinkėtumėte žmonėms, kurie dvejoja dėl savo sprendimų gyvenime?

- Nustoti dvejoti (šypsosi). Turim tik vieną savo gyvenimą, kurį reikia nugyventi taip, kad galiausiai nebūtų tokių momentų, kuomet galvojom „oj, galbūt reikėjo nerti visa galva“. O didžiausias nuoširdus palinkėjimas kiekvienam – nustoti galvoti, ką mano aplinkiniai, nes jie visada turės geresnę ar blogesnę nuomonę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų