REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Lorenzo Williamsas (nuotr. Fotodiena.lt)

Lorenzo Williamsą šiąnakt sapnuos ne vienas Kauno „Žalgirio“ aistruolis. „Lietkabelio“ gynėjas šovė du itin svarbius tritaškius ketvirtajame kėlinyje ir padėjo savo komandai nugalėti kauniečius 86:83.

66

Lorenzo Williamsą šiąnakt sapnuos ne vienas Kauno „Žalgirio“ aistruolis. „Lietkabelio“ gynėjas šovė du itin svarbius tritaškius ketvirtajame kėlinyje ir padėjo savo komandai nugalėti kauniečius 86:83.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Panevėžiečiai ne kartą atsiliko nuo varžovų, tačiau vis sugebėjo grįžti į rungtynes, kurių pabaigoje šaltu protu ir patirtimi ginkluotas „Lietkabelis“ palaužė tituluotus varžovus.

REKLAMA

Amerikietis šiame susitikime pelnė 9 taškus, bet juos pelnė lemiamais momentais. Po susitikimo jis sutiko duoti interviu portalui tv3.lt.

– Tai buvo labai sunkios rungtynės. Kas lėmė sėkmę pabigoje?

– Mes gerai sužaidėme gynyboje, keletą kartų man pavyko pataikyti, Benas (Madgenas) pataikė svarbius baudų metimus, Darjušas (Lavrinovičius) taip pat. Visi po truputį prie to prisidėjo.

– Keletą kartų atsilikinėjote nemaža persvara, kaip sugebėjote sugrįžti?

– Tokiose situacijose šiame sezone buvome ne kartą. Ir prieš „Žalgirį“ kažkada panašiai atsilikinėjome, bet sugebėjome sugrįžti. 8 taškų deficitas mūsų stipriai neveikia. Mes tiesiog toliau žaidžiame, dirbame.

REKLAMA
REKLAMA

– Patirtis?

– Žinoma. Patirtis mūsų komandoje reiškia daug. Tai mano 10-tas sezonas Europoje, dar turime brolius, Mindę, Beną. Tai antrasis jo sezonas Europoje, bet jis yra žaidęs daug kur. Tokios sunkios situacijos mūsų nejaudina. Žinome, kad turime laiko ir ką turime daryti.

– Tie du tritaškiai rungtynių pabaigoje. Kokios mintys sukasi galvoje tokiais momentais?

– Kad turiu būti pasiruošęs. Mes turime daug gerų žaidėjų. Visi jie žaidžia. Kažkuris vienas nežais visas minutes. Turime būti pasirengę, kai ateina toks momentas. Nepamenu, kas man perdavė kamuolį pirmą kartą (juokiasi). Antrame epizode buvo pasirinkta gera taktika, matėme, kokią gynybą jie taiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šarūnas Jasikevičius po rungtynių sakė, kad jo komandai trūko motyvacijos. Jums, panašu, jos netrūksta…

– Tikrai ne. Mes nekreipiame dėmesio į tai, ką kitos komandos daro ar sako. Yra tik mūsų komanda, mūsų klubas. Turime koncentruotis į savo žaidimą, į kiekvieną ataką.

– Kaune arena nebuvo užpildyta. Šiandien Panevėžys surinko pilną. Ką tai pasako apie jūsų gerbėjus?

– Jie visus metus buvo mūsų užnugaryje. Neabejoju, kad šiandien minia buvo didžiausia per visą sezoną. Mes labai tai vertiname. Ne visada viskas vyksta taip, kaip turėtų. Galbūt anksčiau pralaimėjome tokių rungtynių, kokių neturėjome pralaimėti, tačiau fanai nenusisuko, liko su mumis.

REKLAMA

– Jei norite laimėti seriją, privalote nugalėti Kaune bent vieną kartą. Ar tai įmanoma?

– Žinoma, viskas yra įmanoma. Tai yra ilga serija, todėl mes koncentruojamės tik į kitas rungtynes. Į pirmą epizodą per kitas rungtynes. Nesvarbu, tai bus gynyba ar puolimas. O tada jau žiūrėsime, kas vyks. Pasitikime savimi, savo treneriais. Šiame sezone laimėjome prieš daug gerų komandų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų