REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Bibi H (nuotr. Instagram)

Vaizdo įrašas, surinkęs daugiau nei 2,2 mln. paspaudimų „nepatinka“, išgarsėjo būtent dėl to.

34

Vaizdo įrašas, surinkęs daugiau nei 2,2 mln. paspaudimų „nepatinka“, išgarsėjo būtent dėl to.

REKLAMA

Kaip ir kadaise daugelio nemėgtas Rebeccos Black hitas „Friday“, šis vokietės kūrinys yra pop stiliaus. Jį atlieka „YouTube“ tinkle vaizdo įrašus kurianti Bibi H (24). Nors dienos šviesoje šis muzikinis klipas yra dar tik mėnesį, jis jau tituluojamas vienu blogiausių.

Dainininkė Bianca Heinicke turi beveik 5 mln. prenumeratorių, tačiau didžioji dalis šių asmenų, pasirodžius naujam merginos vaizdo įrašui, jautėsi įžeisti. Bibi savo muzikinę karjerą prilygino Miley Cyrus ir Justino Bieberio, nes ir šių atlikėjų geriausi hitai („Baby“ ir „Wrecking Ball“) surinko didelius kiekius „nepatinka“.

„Kas dar galėtų pasigirti būdami nekenčiamiausių vaizdo įrašų sąraše šalia Miley Cyrus ir Justino Bieberio?“, - sakė Bibi, kurios daina šiuo metu yra 29 vietoje.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad iki 884 mln. peržiūrų, kurias surinko Miley pusnuogis supimasis ant rutulio, Bibi trūksta dar labai daug, merginos vaizdo įrašas sulaukė 1 mln. daugiau „nepatinka“ nei pastarosios atlikėjos.

REKLAMA

„Manau, kad nekreipiant dėmesio į susilauktą negatyvią nuomonę, šis vaido įrašas nustebino savo sėkme. Per pirmąsias 24 valandas jį peržiūrėjo 10 mln. žmonių, o šiuo metu jį matė daugiau nei 40 mln. kartų. Mano daina, vos pasirodžiusi, užkariavo radijo topų viršūnes. Vokietijoje ji yra 10 vietoje, o Austrijoje – 5. Džiaugiuosi sulaukusi tiek daug dėmesio iš užsienio“, - sakė Bibi.

Gindama šią iš pirmos pažiūros mielą baladę su gan atvirais dainos žodžiais, pavyzdžiui, „jaučiuosi stora“, vokietė išlieka stipri.

„Labai lengva internete skleisti negatyvią nuomonę. Negalima tikėtis, kad visiems patiks dalykai ar muzika, kuri patinka ir tau. Šią dainą parašė vienas mano labai geras draugas, o ją išgirdusi aš iškart pamilau ir pati norėjau ją atlikti“, - sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Bibi bičiuliaujasi ir su garsiomis pasaulio muzikos žvaigždėmis. Viename jos vaizdo įraše galima pamatyti ir garsųjį atlikėją Ed Sheeran.

„Jei atvirai, maniau, kad tai bus tik smagus vaizdelis ir nieko per daug nesitikėjau. Seniai svajojau sukurti tikrą muzikinį projektą. Šiuo metu naujų planų nėra, tačiau ateityje galima tikėtis ir naujos muzikos“, - pasakojo Bibi.

Šis naujas nemėgstamiausias vaizdo įrašas „YouTube“ tinkle pasirodė praėjus metams po žaidimo „Call of Duty“ anonso paskelbimo, kuris sulaukė 1,12 mln. „nepatinka“ ir buvo peržiūrėtas 14 mln. kartų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų