REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Molly Schuyler (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Pasaulio mėsainių valgymo čempionė šio titulo taip niekam ir neatidavė, o tuo pat metu nustatė naują pasaulio rekordą.

19

Pasaulio mėsainių valgymo čempionė šio titulo taip niekam ir neatidavė, o tuo pat metu nustatė naują pasaulio rekordą.

REKLAMA

Smulkutė ir vos 45 kg sverianti bei 1,70 m ūgio keturių vaikų mama Molly Schuyler, kasmetiniame „Hwy 55“ mėsainių valgymo konkurse, sudorojo 7 mėsainius, lėkštę gruzdintų bulvyčių ir beveik 600 ml gėrimo.

Pasak naujienų portalo „People“, ši smulkutė užkandžių naikintoja ne tik nugalėjo 12 vyrų, laimėjo 2200 eurų, bet ir pasiekė naują rekordą – 1 min 37 s, praeitų metų rezultatą pagerindama 16 s.

Molly iš viso suvalgė 2,5 kg maisto. Ji teigė, kad mažo ūgio žmonės nėra neįprasti maisto valgymo konkursuose.

„Daugelis mano, kad profesionalus valgytojas turi būti apkūnus. Mūsų dauguma – smulkios figūros ir nedidelio ūgio, o virškinimo sistema yra labai greita arba jie labai daug sportuoja. Kartais profesionalūs valgymo varžybų dalyviai turi ir pavydėtiną virškinimą, ir užsiima aktyvia veikla. Mes žmonėms atrodome šlykštūs ir keisti, tačiau dauguma mūsų mokėsi koledže ir yra labai atsakingi žmonės“, - pasakojo Molly.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš atrandant šį keistą talentą, moteris buvo vegetarė. Tarp jos pasiektų pergalių – 440 vištienos sparnelių ir 900 g tortilija su labai aštriu įdaru.

REKLAMA

Kartą draugė su Molly susilažino, kad ši suvalgys 2 kg mėsainį, o po metų moteris įvykdė savo pažadą ir draugės abejonės greitai išnyko. Tuo metu su Molly mėsainį suvalgė per 15 minučių.

„Nenorėjau pasirodyti šlykšti, tad maistą valgiau labai lėtai. Bandžiau veido neištepti maistu, o žmonės vis tikrino mano rankinę, ar joje neslepiu mėsainio gabalėlių“, - teigė ji.

Po to Molly pradėjo testuoti savo naujai atrastą talentą, kuris, kaip tiki pati moteris, yra gamtos dovana. Pirmasis jos konkursas įvyko 2013-iais, o nuo tada Molly važinėja po visą šalį ir savo sugebėjimais stebina žmones.

REKLAMA
REKLAMA

Du kartus iš eilės laimėjusi po 715 eurų, ji nusprendė, kad verta save išbandyti profesionaliose valgymo varžybose.

„Tuo metu retai mačiausi su savo šeima, nes mano vyras ir aš dirbome skirtingose pamainose, kad nereikėtų mokėti už darželį. Paskaičiavau, kad tai darydama uždirbčiau daugiau, nei savo senajame darbe“, - sakė Molly.

Ji teigia, kad jos technika – labai mechaninė, bet atradus ritmą, darosi sunku sustoti, nes jei baigsi – pralaimėsi. Nepaisant didelių suvartojamo maisto kiekų, Molly yra visiškai sveika moteris.

„Pas gydytojus pasitikrinti ateinu kas 3-6 mėnesius, tačiau nuo pradžios nebuvo jokių pasikeitimų“, - sakė ji.

Galbūt jai padeda tai, kad nuolat tenka lakstyti paskui 8-ių, 9-ių, 10-ies ir 13-kos metų vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų