REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Kaip pasikeitė legendinio serialo „Kobra 11“ žvaigždės?

Šį serialą žino visi. 120 pasaulio šalių transliuotas serialas garsėja savo specialiaisiais efektais ir pavojingais kaskadiniais triukais.Tai - „Kobra 11“.

37

Šį serialą žino visi. 120 pasaulio šalių transliuotas serialas garsėja savo specialiaisiais efektais ir pavojingais kaskadiniais triukais.Tai - „Kobra 11“.

REKLAMA

Per visus 20-imt serialo metų gerbėjų akis lepino tas pats žiūrovų numylėtasis Semiras Gerkhanas (akt. Erdoganas Atalay) bei nuolat besikeitę jo porininkai. Vienas jų – Tomas Beckas.

„Kobros 11“ gerbėjai prisimena, kokie šio serialo veteranai buvo tuo metu, o mes pristatome, kaip jie pasikeitė ir atrodo pastarosiomis dienomis.

13-18 sezonuose Semiro partneriu buvo Benas Jägeris Ep 180–260 (aktorius Tom Beck). Nuo 2013 m. Tom Beck pakeistas aktoriumi Vinzenz Kiefer (Komisaras Alex Brandt 261-291).

Nuo 2015 Vinenz Kiefer yra pakeistas aktoriumi Daniel Roesner ( Komisaras Paul Renner 292-).

2016 m.rudens sezone po 20 metų Semiras susitiks su savo pirmuoju partneriu Franku Štolte Akt.Johannes Brandrup.

REKLAMA
REKLAMA

1996-aisiais Vokietijoje pradėtas kurti ir pavergęs Europos žiūrovus televizijos serialas „Kobra 11“ filmuojamas iki šiol: nepakeičiamasis serialo herojus Semiras jau spėjo nusifilmuoti dviejuose šimtuose penkiasdešimtyje serijų! Kultinis serialas apie dviejų Berlyno greitkelių policininkų komandą sugeba prikaustyti dėmesį su kiekviena nauja serija.

Legendinis automagistralių policijos duetas jau daugybę metų „perkanda“ visokiausio plauko nusikaltėlių − kelių „erelių“ ir maniakų, plėšikų, pagrobėjų, prievartautojų, teroristų, sprogdintojų – užmačias. Pašėlusios gaudynės, pavojai kelyje – „Kobra 11“ komandos kasdienybė. Su beveik dviem dešimtimis vaizdo kamerų vienai scenai nufilmuoti, su arti šimto pagalbinių darbuotojų ir kaskadininkų, su nepriekaištinga vaidyba sukuriamas įspūdingas šių laikų autotransporto reginys, įtraukiantis žiūrovus nuo pirmos iki paskutinės akimirkos. Nenuostabu, jog vienas populiariausių serialų Vokietijoje spėjo susižerti ne vieną prestižinį apdovanojimą − už specialiuosius efektus ir scenarijų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų