REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
70
Ariana Grande (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

JAV popmuzikos žvaigždė Ariana Grande žada grįžti į Mančesterį ir surengti koncertą, už kurį surinktos lėšos bus skirtos praėjusį pirmadienį jos pasirodymo metu šiame Anglijos mieste mirtininko įvykdyto išpuolio aukoms.

70

JAV popmuzikos žvaigždė Ariana Grande žada grįžti į Mančesterį ir surengti koncertą, už kurį surinktos lėšos bus skirtos praėjusį pirmadienį jos pasirodymo metu šiame Anglijos mieste mirtininko įvykdyto išpuolio aukoms.

REKLAMA

Ji tai pranešė pirmą kartą po išpuolio pasidalijusi ilgu laišku, kuriame kvietė nepasiduoti blogiui. 

„Mano širdis, maldos ir didžiausia užuojauta yra su Mančesterio teroro aukomis ir jų mylimaisiais. Nei aš, nei kiti negali padaryti nieko, kad sumažintų jūsų skausmą arba padėtų jaustis geriau. Vis dėlto aš tiesiu savo ranką ir širdį siūlydama Jums padėti kaip tik galiu.

Vienintelis dalykas, kurį mes galime padaryti, tai yra pasirinkti, kaip mes leisime šiam įvykiui mus paveikti.

Praėjusią savaitę be perstojo galvojau apie auksas ir savo gerbėjus. Tai, kaip jūs sureagavote į šį baisų dalyką, mane įkvėpė ir vertė didžiuotis. Ta užuojauta, nuoširdumas, meilė ir gerumas, kuriuos parodė vienas kitam šią savaitę, tapo pirmadienio siaubo priešingybe.

REKLAMA
REKLAMA

Užjaučiu dėl viso skausmo ir baimės, kurią dabar jaučiate.

Mes niekada negalėsime suprasti, kodėl vyksta tokie dalykai, bet mes negyvensime baimėje, mes neleisime, kad tai mus suskaldytų, mes neleisime neapykantai laimėti.

REKLAMA

Nenoriu kitų metų praleisti negalėdama matyti savo gerbėjų. Mūsų atsakas šiam baisiam smurtui turi būti bendrystė, pagalba vienas kitam, meilė. Taip pat turime dainuoti garsiau ir gyventi geriau nei tai darėme anksčiau.

Kai nuo scenos pažiūriu į savo gerbėjų veidus salėje, aš matau gražią, įvairiapusišką, skaisčią ir laimingą minią. Tūkstančiai žmonių susirenka dėl vienos priežasties – muzikos. Muzika yra tai, kuo žmonės gali dalytis šioje Žemėje, muzika turi mus gydyti, suvienyti ir apjungti, daryti mus laimingais. Tai ir ruošiuosi toliau daryti.

REKLAMA
REKLAMA

Neleisime neapykantai nugalėti, neleisime, kad tai mus suskaldytų,“ – pažymėjo A.Grande penktadienį paskelbtame ryžtingame ir emocingame pareiškime. Atlikėja atsiprašė visų, kas patyrė skausmą, ir pasiūlė „ištiesti ranką, atverti širdį ir atiduoti jums viską, ką galiu“.

„Atsakydami į šį smurtą privalome tapti artimesni, padėti vienas kitam, daugiau mylėti, garsiau dainuoti bei būti malonesni ir dosnesni nei iki šiol,“ – rašoma pareiškime.

Koncerto datos atlikėja nepaskelbė.

Po 22 žmonių gyvybes nusinešusio išpuolio A.Grande sustabdė savo pasaulinį turą „Dangerous Woman“ ir kelis pasirodymus Europoje, tarp jų – du koncertus Londone. Turas bus pratęstas birželio 7 dieną Paryžiuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nuo pat tos dienos, kai pradėjau dėlioti turą „Dangerous Woman“, sakiau, kad šis pasirodymas turi sukurti saugią erdvę mano gerbėjams. Tai turi būti vieta, į kurią jie gali ištrūkti, vieta švęsti. Išgyti, jaustis saugiems ir būti savimi, – rašo atlikėja savo gerbėjams. – Šis (išpuolis) to nepakeis“.

Sprogdinimą surengęs mirtininkas taikėsi į auditoriją, pilną paauglių ir vaikų – A.Grande gerbėjų, vadinančių save „arianatoriais“.

„Jie kasdien bus mano mintyse ir mano širdyje. Kad ir ką bedaryčiau, visą savo gyvenimą galvosiu apie juos,“ – rašo A.Grande.

Kai kurios grupės, tarp jų – „Blondie“, „Kiss“ ir „Take That“ – po išpuolio atšaukė koncertus, tačiau keleto grupių bei atlikėjų, tarp jų –„Aerosmith“, Celine Dion, Shawno Mendeso, „Guns N' Roses“ ir Philo Collinso – atstovai pranešė, kad pasirodymai Europoje vyks šią vasarą kaip numatyta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų