REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narys, politikas Kęstutis Pūkas žiniasklaidos atstovams pats patvirtino, kad yra paguldytas į Kauno ligoninę.

Seimo narys, politikas Kęstutis Pūkas žiniasklaidos atstovams pats patvirtino, kad yra paguldytas į Kauno ligoninę.

REKLAMA

Naujienų portalai skelbia, kad politiko sveikatos problemos susiję su širdimi.

Portalas tv3.lt primena, kad Konstitucinis Teismas (KT) praėjusį penktadienį paskelbė priimantis nagrinėti seksualiniu priekabiavimu apkaltinto parlamentaro Kęstučio Pūko apkaltos bylą.

KT pažymi, kad Seimo paklausimus dėl apkaltos Teismas nagrinėja skubos tvarka, tačiau posėdis bus šaukiamas, kai bus atliktas bylos aplinkybių tyrimas ir pasirengta teisminiam posėdžiui.

Tikėtina, kad toks posėdis įvyks rudenį, nurodoma Konstitucinio Teismo pranešime.

Seimas gegužės pradžioje nutarimu vienbalsiai kreipėsi į KT su prašymu pateikti išvadą, ar specialiosios tyrimo komisijos išvadoje nurodyti K.Pūko veiksmai prieštarauja Konstitucijai.

Apkaltos procesą K.Pūkui Seimo specialioji komisija pasiūlė pradėti dėl priesaikos sulaužymo ir šiurkštaus Konstitucijos pažeidimo. Komisijos vertinimu, K.Pūkas savo neetišku elgesiu diskreditavo valstybės ir Seimo autoritetą.

Išvadoje nurodoma, kad K.Pūkas netinkamai elgėsi su savo darbuotojomis, taip pat su kandidatėmis darbo pokalbių metu, kai „veiksmais, žodžiais, neverbaline kūno kalba buvo žeminamas kandidačių orumas, jos buvo akivaizdžiai diskriminuojamos dėl jų socialinės padėties“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų