REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
„Guess“ mados kolekcija (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Trečiadienio vakarą madai neabejingi pramogų pasaulio atstovai susirinko į prekinio ženklo „Guess“ surengtą šventę. Kviestiniams vakaro svečiams buvo pristatyta miesto stiliaus įkvėpta pavasario-vasaros kolekcija. Miestietiškos prabangos ir bohemiškai laisvo stiliaus drabužių deriniai buvo palydėti gausiais aplodismentais.

61

Trečiadienio vakarą madai neabejingi pramogų pasaulio atstovai susirinko į prekinio ženklo „Guess“ surengtą šventę. Kviestiniams vakaro svečiams buvo pristatyta miesto stiliaus įkvėpta pavasario-vasaros kolekcija. Miestietiškos prabangos ir bohemiškai laisvo stiliaus drabužių deriniai buvo palydėti gausiais aplodismentais.

REKLAMA

Į prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ surengtą šventę atskubėjo ryškiausios Lietuvos garsenybės. Šventės nepraleido Oksana Pikul-Jasaitienė, Monika Šedžiuvienė, Deimantė Andriuškaitė, Milita Daikerytė, Daiva Žeimytė, Ingrida Martinkėnaitė, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Viktorija Siegel, Dileta Meškaitė-Kisielienė, Karolina Toleikytė ir daugelis kitų.

Išskirtiniame renginyje organizatorius savo vizitu pamalonino net trys nėštukės: buvusios grupės „Mokinukės“ narės Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Ieva Vaitiekūnienė bei vizažistė, stilistė Sofio Gelašvili. Besilaukiančios moterys spinduliavo gera nuotaika ir teigiama aura.

REKLAMA
REKLAMA

„Guess“ drabužių derinius pristatė stilistė Olivija Plekavičiūtė. Londone gyvenanti mergina sparčiai populiarėja šiame mieste. Ji ne tik padeda britėms kurtis savo asmeninį stilių, bet ir rašo tinklaraštį. O. Plekavičiūtė – dažna Londone vykstančių mados renginių viešnia, tad padirbėti savo gimtinėje jai buvo labai smalsu. Pirmiausia modeliai pristatė garsiausią „Guess“ drabužį – džinsus. Kaip tikina dizaineriai, šį sezoną asortimente kiekvienas sau suras ką nors tinkamo. Kirpimai yra madingi, pagalvota apie visus kūno sudėjimus, medžagos yra patogios.

REKLAMA

Šį sezoną „Guess“ žengia koja kojon su naujomis technologijomis. Yra nuo UV spindulių saugantys džinsai, džinsai, į kuriuos neįsigeria dėmės, šilumą reguliuojantys džinsai. Taip pat ir naujoviškos 4-way stretch technologijos džinsai, kurie tempiasi 360 laipsnių, yra itin patogūs ir formuoja figūrą.

„Džinsai yra pats universaliausias drabužis. Jie tinka bet kokiai progai. Visai nesvarbu, jūs avite sportinius batelius ar aukštakulnius. Pastebėjau, kad „Guess“ džinsai ne tik patogūs, bet ir stilingi, puošti įvairiomis detalėmis“, – sako O. Plekavičiūtė, kurios spintoje yra tikrai ne viena ir ne dvi džinsų poros.

REKLAMA
REKLAMA

Antrojoje kolekcijos dalyje buvo demonstruojami drabužiai, skirti stilingam miestiečiui. Moterišką kolekciją įkvėpė miesto stilius, kuriame derinama prabanga ir casual stilius. Vyrų kolekcija yra sukurta atsižvelgiant į miestiečio poreikius – vyrui, kuriam patinka klasika, tačiau išdrįstančiam eksperimentuoti tiek su stilinga karine tema, tiek ir Kubos įkvėptomis vasarinėmis spalvomis. Savo vasaros atostogoms renginio organizatoriai pataria rinktis šventiškas pastelinių spalvų sukneles, sportinius marškinėlius, crop top kelnes paaukštintu juosmeniu.

„Prabanga derinau su kasdieniu stiliumi. Parinktais deriniais norėjau parodyti, kad galima atrodyti ne tik gražiai, bet ir išskirtinai, žaismingai. Siūlau derinti žaismingas „Guess“ palaidines su užrašais prie klasikinių sijonų, aukštakulnių ar odinių švarkelių. Nebijokite būti jaunatviškos ir išskirtinės, sumaišykite klasikinius drabužius su kasdieniais. Būtinai įsigykite odinę striukę – ji niekada neišeis iš mados ir puikiai teks šaltesniam vakarui. Patarimas moterims – prie kojas apnuoginančių sijonų ar suknelių, derinkite tik atvirus aukštakulnius. Uždari aukštakulniai apsunkina sukneles ar sijoną ir dingsta elegancija. Atvira avalynė suteikia elegancijos, sušvelnina įvaizdį, pailgina kojas. Uždarus batelius geriau derinkite su kelnėmis ir džinsais. Į derinį įtraukite bent vieną ryškų drabužį, linksmą palaidinę su užrašu ar išskirtinį aksesuarą. Nebijokite ryškių spalvų, juk vasaros nuotaiką labai dažnai lemia drabužiai“, – šypsoji žavioji stilistė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakaro svečių laukė ne tik mados šou, bet ir argentinietiško vyno degustacija. Susirinkusiems tango šokį dovanojo „Vilniaus tango teatro“ šokėjai, o modeliai podiumu žengė dainuojant minėto teatro atlikėjai. Renginį vedė kino ir teatro aktorius Eimutis Kvoščiauskas. Vakaro metu buvo surengta viktorina, kurios metu svečiai laimėjo specialius prizus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų